Семінар Strike!-2015 запрошує…

Семінар Strike!-2015 запрошує…

DSC_2034

Шановні друзі, нахлистовики-початківці, а також усі любителі лову на штучну мушку, які люблять мальовничу природу Карпат, дружню тусовку та байки біля вогнища на березі бурхливої річки. Це інформація саме для вас.

ФОРМА РЕЄСТРАЦІЇ НА СЕМІНАР 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

26-28 червня відбудеться третій щорічний нахлистовий семінар від компанії Strike! Семінар відбудеться на поляні за селом Новий Мізунь, на березі річки Мізунка. Саме там відбувався перший подібний семінар, який приніс безліч позитивних емоцій, а також багаж знань та досвіду усім, хто за ними приїхав.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ФОРМА РЕЄСТРАЦІЇ НА СЕМІНАР 2015

І як тут не згадати про пісні під гітару за великим столом, обміни мушками, ковтки холодного пива, що не встигало нагріватися від палаючих дров. Перший семінар насправді був проведений якісно – участь у ньому взяла велика кількість інструкторів, які метушилися біля тренувальної арени, відпрацьовуючи з новачками техніку закидань, біля станків, допомагаючи їм зв’язати свої перші мушки, а також на воді, підказуючи неофітам як спіймати першого в житті харіуса чи форель.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Навіть погода, яка була доволі вередливою, не змогла затьмарити усі приємні моменти справжнього нахлистового свята. Хто пізнавав ази мухоплетіння, а хто просто медитував на березі Мізунки – добре було усім. І зараз компанія Strike! вірить, що так само добре буде усім, хто завітає на третє подібне навчання. Переглянути фільм про перший семінар можна за цим посиланням: http://www.fly-fishing.com.ua/blog/2013/07/zgadati-ceminar-film/.

P1050015

Отже, усі учасники семінару проживатимуть у власних наметах, гамаках, землянках, автомобілях – кому що до душі.  Харчування також власне, але у планах організаторів є приготування однієї чи двох вечерь. Ціна питання – 400 гривень, при цьому кожен учасник гарантовано отримає пам’ятний подарунок від компанії Strike! Окрім цього організатор семінару презентуватиме різноманітні новинки з нахлистового ринку. Щодо інструкторів, то їхня кількість наразі з’ясовується, попередньо очікуйте на Дмитра Петруняка, Степана Чеха, Євгена Федоренка та Ростислава Ящишина.

IMG_3407

Тож якщо ви хочете відпочити від важких буднів, зануритися у карпатську природу, познайомитися з колегами по захопленню, дізнатися щось нове про світ нахлисту – запрошуємо на Мізунку!

ФОРМА РЕЄСТРАЦІЇ НА СЕМІНАР 2015

Телефони для заявок:

066 840 39 10

096 607 51 08

e-mail: strike@fly-fishing.com.ua

  • Саша коментує:

    Ростик ты не хочешь создать в ФБ событие в календарь и из группы по приглашать людей, было бы удобно смотреть кто приедет…

    • rostyslav коментує:

      Та можна спробувати. Дякую за пораду

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин