Мої вкуси специфіческі: бограч по-мухарському

Мої вкуси специфіческі: бограч по-мухарському

Змагання, що проходять у п’ятницю – неділю є верхівкою айсберга. Зазвичай, усе найцікавіше відбувається в середу та четвер, коли учасники ще бадьорі та свіжі. Одним з неодмінних атрибутів наших змагань та турнірів є бограч. Бограч – це одна з найбільш відомих страв закарпатської кухні, яка заворожує своїм ароматом, смаком та пікантністю.

Сало, ребра, м’ясо, паприка, помідори, картопля, спеції, і ще багато всякої смакоти – усе разом, якщо воно готується на природі та в казані, готується з душею та бажанням, для великої кількості людей – зветься бограчем.

Готувати бограч може тільки той, хто чітко знає кількість та якість інгредієнтів. Звісно, у кожного повара свій бограч – головне, довести його до такого рівня, коли зіпсувати вже просто нереально.
Ще одним важливим фактором приготування цього смаколика є загальна зайнятість. Хтось чистить картоплю, хтось ріже моркву, хтось підкладає дрова, хтось носить воду.
Для того, щоб зварити справжній бограч треба кілька годин та з десяток людей. А ще треба добра пляшка та добрий настрій.
Зате коли все буде готово – свято гарантоване.

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин