Чемпіонат України. Регламент змагань

Чемпіонат України. Регламент змагань

Черговий чемпінат України з ловлі риби нахлистом проходитиме 9-11 серпня 2013 року на річці Свіча, неподалік села Мислівка, Долинського району, Івано-Франківській області

Організаторами змагань виступають: Федерація риболовного спорту України, Івано-Франківський риболовний клуб «ТАНДЕМ», Інтернет-ресурс www.fly-fishing.com.ua, Компанія «STRIKE flyfishing co.».

Спонсорами змагань виступають Інтернет-магазин www.fly-fishing.com.ua, Компанія Extreme Exspedition, Компанія CarpSport. За зайняті призові місця від спонсорів змагань будуть вручені цінні призи.OLYMPUS DIGITAL CAMERAЗмагання проходитиме на річці Свіча. Організаторами змагань відібраний участок річки (ЗОНА) довжиною 6 кілометрів для проведення змагань. Відповідно до кількості учасників зона розділиться на сектори. На березі є простора поляна для розміщення наметового табору.

Ширина річки 15-20м, є ями до 3-х метрів. В річці водиться форель струмкова та райдужна і харіус європейський. Вартість участі у змаганнях 350 грн з чоловіка. Для гостей вартість участі 150 грн з чоловіка. На місці проведення змагань буде організована вечеря для всіх зареєстрованих гостей та спортсменів.OLYMPUS DIGITAL CAMERAУчасники та гості проживають у власних наметах, на поляні в таборі змагань. З собою потрібно мати намет, спальник, туристичний коврик або надувний матрас , запас харчів на 3 дні, все спорядження, необхідне для участі в змаганнях, теплий та водонепроникний одяг на випадок дощу і зниження температури. Всім бажаючим, у випадку попереднього замовлення, будуть заброньовані номери в готелі, що знаходиться на відстані 5-10 км від зони змагань.64Зверніть увагу: щоб цього року приймати участь в чемпіонаті України з ловлі риби нахлистом потрібно обов’язково бути членом Федерації риболовного спорту України. Для цього слід звернутися Обласну ФРС будь-якої області України. Якщо у вашій області з певних причин нема можливості стати членом Федерації, ви можете стати членом будь-якої іншої Обласної Федерації.53Нагадуємо, що змагання відбуваються за принципом «зловив – відпусти». Фіксація виду риби здійснюється візуально суддею, який знаходиться на одному пулі поруч з учасником. Зловлену рибу слід демонструвати судді у підсаку. Також звертаємо вашу увагу, що гачки, на яких виготовлені мушки, на які учасник ловить рибу, повинні бути без борідок або з загнутими борідками.121Щодо класифікації риб, то райдужна і струмкова форель оцінюються трьома балами, харіус європейський – двома. Підрахунок балів ведеться по кожному ігровому дню окремо, після чого результати сумуються. Переможцем оголошується той спортсмен, який показав найкращі та найстабільніші результати за обидва дні.

Кожен спортсмен повинен виступати у зручному для нього взутті (бажано вейдерси з черевиками та шипами), мати сонцезахисні окуляри та головний убір.92 

Регламент змагань:

Четвер (8 серпня)

Прибуття спортсмені і готей змагань (протягом дня)

П’ятниця (9 серпня)

08:00 – відкриття чемпіонату

09:00 – жеребкування

10:00 – старт першого етапу

12:00 – фініш першого етапу

17:00 – старт другого етапу

19:00 – фініш другого етапу

20:00 – оголошення результатів першого дня змагань

20:30 – вечеря

21:00 – вільний час

Субота (10 серпня)

8:00 – сніданок

9:00 – жеребкування

10:00 – старт третього етапу

12:00 – фініш третього етапу

17:00 – старт четвертого етапу

19:00 – фініш четвертого етапу

20:00 – вечеря

20:30 – вільний час

Неділя (11 серпня)

8:00 – сніданок

9:30 – риболовля, виступи інструкторів

13:00 – обід

13:30 – оголошення результатів, нагородження

14:30 – закриття чемпіонату

Будь-які запитання та реєстрація:

+38 096 607 51 08

+38 066 840 39 10

strike@fly-fishing.com.ua

  • Stepan коментує:

    Прошу зарееструват: Чех Степан м Мукачево. + жінка та дитина.

    • rostyslav коментує:

      Всі троє будуть змагатися? :)))

      • Stepan коментує:

        Скоро точно усі будуть змагатися.

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин