Блог двох мухарів: Про мене

Про мене

Усім вітання!

Уперше я побачив нахлист в далекому 2006 році, коли подорожував по Швеції. З моста через велику річку побачив чимало людей, які кидали у воду якісь дивні кольорові шнурки. Там же, у Швеції, купив набір штучних мушок, правда, не упіймав на них жодної риби.

Фактично, притулився до нахлисту за два роки, у 2008-му, завдяки щасливому випадку. Мені допомогли, підказали і показали. Я намагаюся віддячити усім початківцям тим самим.

Станом на зараз є одним із організаторів нахлистових змагань, у яких беру участь з 2012 року. Двічі вдавалося перемогти (Кубок України 2013, Кубок Карпат 2017), двічі посідав другі місця (Кубок України 2014, Чемпіонат України 2016), ще одного разу був третім (Чемпіонат України 2015). Загалом же, перемогою вважаю кожне змагання, на якому вдалося побувати, адже воно додає купу досвіду та знань. Дуже важливим на змаганнях вважаю дружню атмосферу. Ціную кожну хвилину проведену за великим спільним столом разом із своїми товаришами по захопленню.

Намагаюся не ховати уловисті мухи і не тримати секретів – для того і веду блог. Описуючи свої пригоди та мушки краще їх розумію та аналізую. Сюди ж дописують мої добрі друзі, яким також є чим поділитися.

Тож ласкаво запрошую вас у чарівний світ мухарських мандрівок, роздумів та вражень.

З повагою, Ростислав Ящишин (forel)

Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин