Як боряться з браками в Росії

Як боряться з браками в Росії

Браконьєри вирізають з риби ікру, а трупи викидають на берег чи закопують

Двоє сахалінських браконьєрів багром наловили більше чотирьох десятків самок горбуші. Державі було завдано збитків у розмірі 50 тисяч рублів. 6 серпня при проведенні рейду з охорони водних біоресурсів в Макарівському районі виявлено факт незаконного видобутку горбуші і заготовлення ікри. Двоє громадян, не маючи путівки, із застосуванням багра незаконно виловили в річці Тиха 45 самок лосося, з яких заготовили 90 банок ікри, загальною вагою 6,9 кг.

***

На Камчатці у браконьєрів за три дні вилучено понад 16 т риби лососевих порід, понад 300 кг червоної ікри, близько 1 км сіток, 17 плавзасобів та 4 човнових мотора. В ході рейдів в рамках спецоперації по запобіганню незаконного промислу лососів поліцейськими були затримані кілька браконьєрських груп на річках Камчатка, Велика, Авача, Стара Камчатка в бухті Крашеніннікова і на інших водоймах у різних районах краю. Незаконним ловом цінної риби займалися як жителі півострова, так і представники інших регіонів Росії і країн ближнього зарубіжжя, які приїхали сюди на заробітки. У складі однієї з браконьєрських груп виявився навіть представник одного з бюджетних установ краю, що займаються охороною морських біоресурсів.

***

Велику партію незаконно виловленого лосося – близько 14 т – було вилучено у бригади браконьєрів на річці Велика. Там незаконний видобуток вівся практично промисловим методом – за допомогою сталевої сітки, довжиною160 мі трьох металевих батів. Вся вилучена риба та ікра передані на відповідальне зберігання.

***

Найбільший улов – 850 кілограмів чавичі виявилося у вантажівці, під керуванням 30-річного непрацюючого жителя Петропавловська. Чоловіка правоохоронці затримали на 77 км траси Петропавловськ-Камчатський – Мильково, в суботу вдень. Всього з початку операції «Путіна – 2012» поліцейськими вилучено понад 24 тон червоної риби, конфісковано майже два кілометри сіток та 18 плавзасобів. Усіх спійманих браконьєрів, чекає покарання.

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин