Нахлистовий магазин: сезон знижок розпочато

Нахлистовий магазин: сезон знижок розпочато

Нахлистовий Інтернет-магазин (http://fly-fishing.com.ua/shop/) пропонує своїм відвідувачам цілу серію знижок на необхідні товари для любителів в’язання мух. Ви зможете поповнити свої запаси пір’я, вольфраму, одягу, взуття та інших речей витративши при цьому значно менше фінансових ресурсів, аніж зазвичай.

Вольфрамові головки 

Усього за 25 гривень (без знижки – 33 гривні) ви можете придбати набір з 10-и вольфрамових головок (чорний, срібний, мідний, золотий, помаранчевий та нікелевий кольори). Як відомо, вольфрам просто необхідний «французам», адже за його допомогою можна швидко занурити німфу на необхідну глибину.

CDC

Без цього матеріалу важко уявити сухі мушки. Особливо зараз, восени, харіус цінує «сухарики» з крилами із CDC. Саме тому Інтернет-магазин зробив спеціальну знижку на відбірні пір’я від Mарка Петіжана (CDC-Feathers) кольору Blue Dun. Зараз їх можна замовити за 55 гривень, тоді як без знижки вони коштують 80 гривень.

Шкарпетки

Без цього непомітного елементу екіпіровки нахлистовика на ріці робити нічого. Якщо холодно в ноги – нічого не тішить. Тож до ваших послуг спеціальні шкарпетки Norfin Long. Завдяки еластичному матеріалу спандекс, вони добре обтягують ногу і утримуються при тривалій ходьбі. До складу шкарпеток входить акрил, який робить їх м’якими та відводить від ступні зайву вологу.

Окрім цього, зараз на сайті актуальні знижки на інші товари – забродні черевики, вейдерси, набори для мухов’язів, флайбокси тощо. Детальніше зі всіма пропозиціями ви можете ознайомитися тут: http://fly-fishing.com.ua/shop/index.php?route=product/special

  • Мухлюк коментує:

    Продайте Хендсу!!!!!!!!!!!!!!!!! Пів року чекаю!!!!!!!!!!!!!!!

  • rostyslav коментує:

    Мухлюче, не зовсім зрозумів. Поясни пліз

  • Мухлюк коментує:

    Де обіцяна фура Хендсівського матеріалу? Га?

  • rostyslav коментує:

    Ага. Передамо. ок

  • taras коментує:

    HENDS зараз взагалі під питанням. Скоріше всього в Україні його найблищим часом не буде. Матеріали SYBAI ідентичні хенсовським, також виготовлені в Чехії, ще й за нижчими цінами.

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин