УВАГА! КОНКУРС ЗАВЕРШЕНО!

УВАГА! КОНКУРС ЗАВЕРШЕНО!

Сьогодні третя частина нашого конкурсу. Переможець, який найшвидше розгадає три запитання від Forel отримає ексклюзивний приз – абсолютно новий пакетик матеріалу ФУРАБУ, який використовується для в’язання стрімерів від компанії Strike. Цей матеріал дуже часто використовує Роман Мозер та інші нахлистовики. До послуг переможця будуть 15-и сантиметрові полоски, які можна різати чи використовувати цілими.  

 Отже, запитання: 

 1. Ікру цієї риби з сімейства, названого на честь самої риби, жителі Крайньої Півночі одного разу прийняли за плід трав’янистої рослини. А ось автор запитання в дитинстві вважав, що виходячи з лінгвістики, ця риба на дві третіх зроблена з рогатої тварини. Назвіть цю рибу.

2. На початку 2008 року повар Віндзорського палацу, під час приготування вечері для прийому, вирішив відмовитися від своїх фірмових страв – жаб’ячих лапок та фуа-гра. Натомість він вирішив приготувати шотландського лосося та качку по-норфолкськи. Назвіть головного гостя цієї вечері (якщо не ім’я та прізвище, то хоча б посаду).

3. Багато хто й досі думає, що назва цього паразита пішла від зараженого лосося. Якщо ви здогадалися, про що йде мова, то вам не складе труднощів назвати прізвище ветеринара, який першим відкрив цього паразита.

Відповіді залишайте в коментарях до цієї новини. Успіхів!

Переможцем конкурсу оголошується Степан, який дав дві з трьох правильних відповіді. У першому запитанні мова йшла про ікру лосося. Відповідно до анекдота, чукчі викинули журавлину, яка пахла рибою. Рогата тварина – лось.  З другим питанням проблем не виникло – це справді був Президент Франції Ніколя Саркозі. А прізвище ветеринара – Салмон. Він відкрив паразита салмонеллу. Аналогія з лососем очевидна і зрозуміла.

Ще раз вітаємо Степана і просимо його зв”язатися з редакцією блогу для отримання свого приза, а також з Податковою адміністрацією України та керівником прикордонної служби Закарпатської області.

  • Дарт Палпатінович Вейдер коментує:

    знов не маю часу копирсатись в неті..хоч іншим може допоможу якось )

    1. Тріска
    2. тодішній Президент Франції Ніколя Саркозі
    3. Фрімен.

  • Степан коментує:

    1. ЛОсось
    2. Николя саркозі
    3. Гари марти

  • Мухлюк коментує:

    1 Осетровые
    2 Ніколя Саркозі
    3 Kreyer

  • maks коментує:

    1. Акула
    2. президент
    3. хз

  • Степан коментує:

    Дякую.
    Живу на Нова Пошта склад №1 телефон знаєте. чекаю на приз!!!

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин