Нова Зеландія стає ближчою…

Нова Зеландія стає ближчою…

Представляємо вам інформацію щодо елітних бланків від новозеландської компанії CTS 

Дорогі Друзі! Раді представити Вашій увазі новинку на нашому ринку – елітні бланки від новозеландської компанії CTS. Всі бланки зроблені в Новій Зеландії за ексклюзивною технологією компанії CTS. Якщо не вдаватися в подробиці, то суть даної технології у відсутності скловолоконної підкладки, її функцію виконує графітова спіраль.

Це дозволяє знизити вагу бланка, не втрачаючи його міцності. Ще однією перевагою даної технології є висока стабільність бланка в розрізі під навантаженням. Під навантаженням бланк прагне прийняти овальну форму, навіть 2% деформації призводить до 10% втрати міцності бланка. Крім того бланк стає м’якшим і його стримуючий ресурс падає. У бланках CTS з графітовою спіраллю небажана деформація бланка в розрізі зведена до мінімуму.
Всі нитки вуглецевого волокна в бланках CTS орієнтовані в поздовжньому напрямку. На відміну від бланків, в яких нитки розташовані під кутом, така орієнтація карбонових волокон дозволяє на 100% використовувати їх здатність до розтягування і стиснення.
Відмова від скловолоконної підкладки та використання замість неї графітової спіралі дозволило домогтися 100% карбонової конструкції бланка. Це позитивним чином позначилося на вазі і міцності кінцевого продукту.
Основний модуль матеріалу бланків 57 msi (одиниці, в яких вимірюється модульність карбонового волокна. Чим вона більша – тим легший та чутливіший бланк). На різних ділянках бланка застосовуються матеріали з різною модульністю, це дозволяє домогтися найбільш оптимальних характеристик готового вудилища в різних умовах лову. В кожному бланку використовується до п’яти типів вуглецевих волокон.
Карбонові волокна орієнтовані чітко по осі бланка, з нульовим кутом відхилення. Навіть невеликий кут відхилення від осі веде до істотного зниження характеристик міцності вудилища.
Комплексне використання даних технологій дозволяє компанії CTS створювати дійсно унікальні бланки і входити в невелике коло виробників бланків ТОП класу.

Для оцінки параметрів було детально розглянуто три нахлистових бланка різних класів і різних серій від Новозеландської компанії CTS:

1) CTS FV763-4-P2000, Vintage 7’6’’ #3, SN.PCV4202 32.1.2
2) CTS FM905-4-P2000, Affinity MX 9’0’’ #5, SN.PCV4202 62.1.3
3)  CTS FM907-4-P2000, Affinity MX 9’0’’ #7, SN.PCV4202 81.1.3

Номер перший: серія бланків Vintage – ультралегкі, для малих рік і тонкої презентації
CTS FV763-4-P2000, Vintage 7’6’’ #3, SN.PCV4202 32.1.2
Вага бланка (по частинам) 9 + 7 + 4 + 2 = 22 грама
А ось дані від  виробника по Action ( лад, стрій)

Номер другий: Серія бланків Affinity MX , клас #5 средньо-швидкий стрій
CTS FM905-4-P2000, Affinity MX 9’0’’ #5, SN.PCV4202 62.1.3
Вага бланка (по частинам)  20 + 12,5 + 5,5 + 3 = 41 грам.
Серія бланків Affinity X із зменшеним вмістом єднальних смол. До основних плюсів відносяться збільшення граничного вигину, дальність і точність подачі приманки

Номер третій: клас #7 средньо-швидкого ладу для використання стрімерів
CTS FM907-4-P2000, Affinity MX 9’0’’ #7, SN.PCV4202 81.1.3
Вага бланка (по частинам) 20 + 12,5 + 5,5 + 3 = 41 грам

PS. Один з цих бланків буде зібраний і презентований на найближчому Чемпіонаті України з ловлі риби нахлистом. До речі, цю палку отримає переможець Чемпіонату. Докладний каталог цін нахлистових бланків буде викладений тут найближчим часом.

  • maks коментує:

    Цікаво буде спробувати в руці, точніше на рибалці і вже тоді говорити
    Тому я і не хочу поки що перекладати про вудки.. стільки тих хитрих слів, які звичайному рибаку-романтику ні про що не говорять..
    Треба пробувати і відчути чи це буде вам створювати почуття гармонії на природі

    • Toha коментує:

      maks, всі три бланка будуть у повній бойовій готовності, до найближчого чемпіонату або кубку, по нахлисту, відповідно там їх можна буде абсолютно безперешкодно помацата, погнути і пожбурляти ними, такий собі міні тест))

  • hudz коментує:

    а компанія робить тільки бланки чи продає і готові зібрані вудки?
    ну, якщо ціна буде хороша, можна починати занурюватись у родбілдерство…

    • Toha коментує:

      hudz, компанія CTS, так як і американська MHX, займається виготовленням виключно бланків, готових палок у них немає.

  • maks коментує:

    Родбілдерство треба починати з бланків за 40 доларів)))

  • Мухлюк коментує:

    Я та пан hudz вже давно просили поміняти тему блогу, а ви далі за своє.

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин