Семінар Strike-2013 і “Жовті стрічки”…

Семінар Strike-2013 і “Жовті стрічки”…

Три дні пролетіли як одна мить. Одразу ж скажу, що семінар, організований компанією Strike! і сайтом fly-fishing.com.ua щонайменше перевершив усі мої сподівання.

По-перше, приїхало дуже багато людей з усієї України, від Чернігова до Одеси, від Луганська до Чернівців, від Нікополя до Ужгорода, від Києва до Кременчуга. Це не могло не тішити. Нахлистовики-початківці були голодні до нового, і я думаю, що усі вони поверталися додому ситими. Тепер в їхніх головах є кілька сотень гігабайт інформації, яку слід правильно розкласти по папках. По-друге, мене втішила організація. Столи з накриттям, місця під намети, триразове смачне і ситне харчування, а також вечірні пісні і танці під гітару. По-третє, порадувала погода, а особливо річка Мізунка, де й відбувався семінар. Знаєте, все ж добре, що вона була мутнякова і я поясню чому. Якби річка була чистою і добре ловилась би риба, то чимало учасників, грубо кажучи, забила б на навчання, і пішла ловити рибу. А так, усі мали змогу і поближче познайомитися з нахлистом, потренуватися у плані закидів та в”язання мушок. По-четверте, мені особисто було дуже приємно бачити відомих українських нахлистовиків, які не погордували і приїхали на семінар, щоб допомогти початківцям. Це Андрій Соколов, Едуард Ковалевський, Женя Федоренко, Єгор Бабич, Руслан Пугач та багато інших. Усім їм, як і організаторам в обличчі Дмитра Петруняка та його команді треба щиро подякувати. Ви молодці!

Детальніше про події на семінарі я напишу окремо. А поки у кожного з вас є можливість насолодитися дивним виконанням пісні “Жовті стрічки” від Ореста Дейнеки. Я анонсую, що це лише початок. Юра Щербатий назнімав дуже багато відео, яке ми обробимо і виставимо на блог у відповідні розділи. Кожен учасник семіннару зможе ще раз переглянути закиди чи уточнити моменти щодо мух.

Якщо у когось з учасників семінару є бажання написати свої враження або поділитися фото – ось мій мейл ro_ro_ro@ukr.net

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин