УВАГА! ЗМІНИ У СПИСКУ УЧАСНИКІВ!!!

УВАГА! ЗМІНИ У СПИСКУ УЧАСНИКІВ!!!

Шановні друзі! Як ви знаєте, через форс-мажорні обставини, організатори були змушені перенести змагання зі Свічі на Опір. Як завжди, організатори забезпечували учасникам вечерю, але цього разу так зробити не вдасться. Зважаючи на це, організатори прийняли рішення внести зміни до стартових внесків учасників. Отже, змагання для учасників коштуватимуть 200 гривень, а гості зможуть взяти участь в чемпіонаті абсолютно безкоштовно. Одначе, харчуватися усі будуть змушені власними силами. Зрештою, це не проблема. Поблизу, у Сколе, є і супермаркети, і ресторани, і кафе з місцевою кухнею. Гадаю, що можна буде на місці домовитися і з місцевими мешканцями. На жаль, поставити цей процес на конвеєр не вдасться, адже готувати на 30 людей буде доволі проблематично.

Ще одне питання, яке наразі залишається невирішеним, стосується видового складу риб, які брались би до заліку. Є дві пропозиції. Перша: форель струмкова і райдужна, голець американський – 3 бали; харіус європейський – 2 бали; марена, головень, підуства, єлець – 1 бал. Друга: форель струмкова і райдужна, голець американський – 3 бали; харіус європейський – 2 бали. Я гадаю, що буде справедливо, коли учасники методом голосування визначать який варіант буде оптимальний.

Також звертаю вашу увагу на те, що відбулися зміни зі списком учасників. Так, досвідчені нахлистовики Геннадій Головко та Hudz зі Львова повідомили, що не зможуть взяти участь в змаганнях. Тим часом до переліку учасників долучився Нестор Мицак з Болехова. Роль головного арбітра виконає усіма нами шанований Олександр Каплун з Харкова.

НАЙСВІЖІША ІНФОРМАЦІЯ! В АНДРІЯ КОВАЛЯ (СКОЛІВСЬКИЙ) ЩОЙНО НАРОДИВСЯ СИН! ВІТАЄМО МОЛОДОГО БАТЬКА І ЧЕКАЄМО НА ЗМАГАННЯХ. ЄДИНЕ, ВІН ПРОСИВ ДАТИ ЙОМУ МОЖЛИВІСТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В РАНКОВОМУ ЕТАПІ, ЗВАЖАЮЧИ НА СІМЕЙНІ ОБСТАВИНИ. ДУМАЮ, ЩО НІХТО НЕ БУДЕ МАТИ ЗАПЕРЕЧЕНЬ. ТАКИМ ЧИНОМ, ВІН СТАВ 20, І, СХОЖЕ, ОСТАННІМ УЧАСНИКОМ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З НАХЛИСТУ.

Наразі до участі в змаганнях зареєструвалося 20 учасників:

1. Максим Кусакін (Львів)
макс2. Степан Чех (Мукачево, Закарпатська область)
чех3. Ганна Савицька (Львів)
савицька4. Нестор Мицак (Болехів, Івано-Франківська область)
3105201115. Ростислав Ящишин (Львів)
ящишин6. Євген Федоренко (Київ)
fedorenko7. Єгор Бабич (Луганськ)
бабич8. Мирон Федорович (Самбір, Львівська область)
федорович9. Руслан Пугач (Київ)
пугач10. Орест Дейнека (Харків)
дейнека11. Арсен Грабчук (Львів)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA12. Дмитро Голенков (Львів)
голенков13. Олег Степаненко (Львів)
степаненко14. Ян Подшибякін (Херсон)
ян15. Володимир Романенко (Пирятин, Полтавська область)
романенко16. Володимир Нємцев (Чернівці)
nemcev17. Дмитро Петруняк (Івано-Франківськ)
петруняк18. Сергій Іщенко (Мукачево, Закарпатська область)
іщенко19. Олександр Міловський (Львів)міловський20. Андрій Коваль (с. Верхнє Синевидне, Львівська область)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • Bohdan коментує:

    Яка зараз температура води на Опорі ?

  • rostyslav коментує:

    От ми й дочекалися гнівної критики. Вода до 24 градусів… Але якщо не брати харіуса в руки, то він спокійно втікає геть, зістрибуючи з безбородого гачка. Щодо форелі, то є сумніви в тому, що її хтось упіймає…

  • Bohdan коментує:

    Хлопці, ви при здоровому глузді ??? Проводити змагання ( та чи просто рибачити) холодноводних риб при температурі води +24С.

  • rostyslav коментує:

    Та Богдане, ти правий, але змагання розписуються на початку року. Люди готуються до них, відпрошуються з роботи, беруть відпустки, замовляють квитки… Ясно, що це погано, тому треба буде вжити додаткових заходів безпеки для риби, наприклад, взагалі її руками не торкатися і максимально швидко повертати до води. До того ж, наша риба, як наші люди, звикають до умов. Тому будемо старатися максимально захистити рибу. Львівським чи закарпатцям, наприклад, було б не впадло перенести чи відмінити змагання, але приїдуть люди зі Сходу, з Півдня… Ніхто ж не сподівався, що така лажа з погодою виявиться…

  • Bohdan коментує:

    Я все це чудово розумію. Але кому встрілило в голову проводити змагання по салмоноїдам посеред літа ? Шо не можна було передбачити яка буде темп. води ? Та вона шороку понад критичної.
    Форель і харіуси зазнають стресу при самому виважуванні, коли вода затепла.
    Скільки ви всі писали, що тре з турботою відноситися до форело/харісових річок, бо то насправді є дар Божий. І що тепер виходить, що всі ці слова були просто фарисейством ?
    Так як відмінити змагання вже зараз неможливо, а мучати салмоноїдів також не треба, то можна щоб мухарі зі заходу України не брали участі, а “гості” проводили змагання зі самого ранку ( за ніч темп. води трохи впаде). Вечірню частину змагань не проводити.

  • rostyslav коментує:

    Змагання щороку проводяться в такий час. Є чіткі дати щодо Кубка і чемпіонату. Торік не було такої засухи, чемпіонат пройшов нормально. А коли ж проводити змагання, як не літом? Весною нереститься харіус, восени форель. Ловити взимку у нас складно – досвіду майже ніхто не має. Тому тільки літо й залишається. А щодо зміни часу проведення змагань – то так, ми це зробимо. Перенесемо на ранній ранок і на вечір. І будемо максимально обережні з рибою. Хоча, до того що ти сказав про втому під час виважування – я особисто такого не помітив. Останні харіуси навпаки були доволі бадьорими і активними. Акуратне відщеплення від гачка і він поплив собі далі. Але то лише мої спостереження. До того ж харіус легше переносить таку воду, аніж форель. Завів рибу в підсак, вона собі відчепилася і назад у воду. Що ж тут іще придумаєш?

  • hudz коментує:

    реальні наступні варіанти:
    1. скасувати змагання, незважаючи на усі незручності (особливо буде образливо гостям)
    2. “переключити” цільову рибу з салмоноїдів на якого небудь ротана і ловити в озері 🙂
    3. нічого не міняти, постаратись максимально зменшити можливу шкоду рибі (з води не виймати, суддя підходить до учасника а не навпаки і т.д.)

  • rostyslav коментує:

    я думаю, що третій варіант найбільш оптимальний

  • Bohdan коментує:

    вечірня частина змагань буде ” в сам раз” – за день вода ще прогріється на пару градусів

  • rostyslav коментує:

    Ми спробуємо врахувати твої поради

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин