Єгора в президенти! (ВІДЕО)

Єгора в президенти! (ВІДЕО)

Я скільки знаю Єгора, не припиняю дивуватися його ораторській майстерності. Язик в хлопця підвішений так, що хоч на вибори його відправляй. Словом, зняли про Єгора сюжет, з яким я пропоную вам ознайомитися. До речі, особлива йому подяка за рекламу блогу 🙂

  • Егор коментує:

    Ростик, спасибо и вам ОГРОМНОЕ! Что так здорово ведёте свой блог, куча интересной и главное
    новой информации. Я думаю людям это очень нравится. Все мы вместе, делаем ОДНО БОЛЬШОЕ дело!

    • rostyslav коментує:

      Дякую, друже! Давай на Кубок Карпат приїжджай 🙂 Чекаємо)

  • tohin коментує:

    Дійсно кльовий сюжет! Дякую, дуже сподобалось. Побільше б відео такого гатунку!

    • tohin коментує:

      Доречі чемпіонат світу цього року проходив на різних ділянках, наскільки я зрозумів? Тобто спортсмен мусив проявити себе в досить різних умовах. І на озері в береговій ловлі і на ріці і на озері з човна.
      Так можливо варто було б подумати над проведенням чемпіонату, або кубку наступного року на рівнинній ріці? Це могло б збільшити кількість учасників, так як більшість наших нахлистовиків все ж звикли ловити в рівнинних ріках?
      В кого які думки з цього приводу?

      • Дарт Палпатінович Вейдер коментує:

        він проходить в таких умовах вже дуже давно. і серйозні нахлистові країни теж відформатували свої регіональні змагання подібним чином.

        • Tohin коментує:

          Тільки однин момент мені особисто не сподобався: в одному човні 2 учасники і один суддя. Це є досить незручним, як на мене. Тому що погляди у двох спортсменів на рахунок місця лову можуть розбігатись.(Якщо я вірно зрозумів і місце спортсмени обирають самі). До прикладу у спінінгових змаганнях міжнародного рівня, в одному човні знаходиться 1 учасник і 1 суддя. Учасник керує процесом, куди і як пливти, а суддя кермує човном і фіксує улов.

  • Егор коментує:

    Ооочень интересна тема, ловли рыбы в стоячих водоёмах. Я считаю это неплохой идеей, равнинные реки и озёра, великолепный плацдарм для развития. Это предложение стоит рассмотреть пристальней!

  • Степан коментує:

    Ягуар ти молодець. Красавчик!!!!

  • tohin коментує:

    А в ідеалі взагалі розробити змагання з кількох етапів. Для початку з двох. І не обов’язково в одному місці і в один час. Наприклад щоб Кубок складався з двох етапів: 1.”Стояча” вода або “рівнинний” а 2. Течія або “гірський”. Головна проблема щоб ті самі учасники обов’язково брали участь в обох етапах. Час підбирати таким чином, щоб проведення випадало на загально-державні вихідні. Але все це моя особиста думка, треба обговорювати. До того ж, як сказав Єгор це маса нового досвіду, можливість для вдосконалення та розвитку. Які в кого думки?

  • hudz коментує:

    Я – за. Можна і три етапи – “stillwater”, “рівнинна ріка”, “гірська ріка”. Можна навіть відмовитись від “гірського” етапу – щоб відійти від складного питання лову харіуса та форелі. А тема стоячої води, підтримую Єгора, дуже цікава.

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин