План змагань та семінарів на 2014 рік

План змагань та семінарів на 2014 рік

Віце-президент риболовного спорту України Дмитро Петруняк розповів про змагання і семінари, що чекають на нахлистовиків у 2014 році.  IMG_4570–          Дорогі друзі! Я особисто та весь наш колектив – компанія Strike! Вітає вас з новим роком і різдвяними святами. Бажаю усім здоров’я та вдалих рибалок у цьому році. Підбивши підсумки минулого року, ми окреслили попередні плани на 2014 рік. Отже, 25 травня закінчується нерестова заборона і починається сезон рибальства. З 30 травня до 1 червня відбуватиметься Кубок України з нахлисту. Минулого року змагання проходили на Ріці, цього разу турнір пройде на Свічі. Торік у нас не було можливості зробити там змагання через лісорубів та любителів купання в гірських ріках. На початку літа ліс різати не повинні та й купальникам рано їхати в гори. Будемо сподіватися на крупну рибу в цей час. Окрім Свічі розглядається ще одна річка, про яку я поки не готовий говорити відкрито. Можна сказати, що ведуться перемовини з лісниками.IMG_3685–          Чемпіонат теж буде на Свічі?

–          Ні, попередньо ми запланували провести його на Ріці. Орієнтовний час проведення 15-17 серпня. Знову ж таки, ми вибрали цю річку, тому що там практично нема туристів і купальників. На Ріці, швидше за все, відбудеться і Кубок Карпат, який минулого року зібрав рекордну кількість учасників. Нагадаю, що на цьому змаганні ловили лише на суху мушку. Точної дати проведення Кубку Карпат ще нема, орієнтовно це середина вересня. Усі регламенти з’являться на блозі згодом.IMG_3827–          Зі змаганнями ясно. Що з семінарами?

–          20 червня розпочнеться другий семінар від компанії Strike! Гадаю, що проведемо його знову на Мізунці, як і минулого року. План схожий (удень семінаримо, ввечері фестивалимо), але буде багато нового і цікавого. Тож готуйте снасті, бо 2014 рік обіцяє бути дуже цікавим і продуктивним.

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин