Кубок сухої мушки, або Знову допоможемо армії!

Кубок сухої мушки, або Знову допоможемо армії!

Дорогі друзі і брати по захопленню! Нещодавно, на чемпіонаті України, усі ми зробили добру справу – відмовилися від особистих призів на користь української армії, зібрали гроші і передали їх у руки надійних людей. Оскільки війна не закінчується, ми можемо продовжити це починання. Для цього запрошую усіх зібратися в четвер, 4 вересня, у селі Вучкове, що в Міжгірському районі Закарпатської області і взяти участь в другому турнірі “Кубок сухої мушки”.

1262457_507106126033233_759747547_oМинулого року зусиллями закарпатських нахлистовиків та інтузіастів, ці змагання були справжнім святом – приїхало багато гостей, так само багато було учасників. Зараз час змінився, країна живе в стані війни, але це не означає, що ми повинні триматися поодинці. Навпаки, коли ми разом, то стаємо сильнішими. І ми знову зможемо зібрати кошти на потреби нашої армії. “Якщо народ відмовляється годувати свою армію, то буде годувати чужу” – ця фраза вже усім нам знайома, але не втрачає своєї актуальності.

IMG_0203Щодо самих змагань, то про правила, мабуть, нагадувати нема потреби, усі їх і так прекрасно знають. Якщо участь в змаганнях хочуть взяти новачки – ласкаво просимо. На місці усе пояснимо та розкажемо. Також у нас буде нововведення – зусиллями Олега Степаненка у Вучковому залишилися мірила, за допомогою яких можна буде поміряти рибу. Зараз вода холодна, відповідно, ми, сподіваюся, не заподіємо рибі шкоди, коли будемо її оцінювати.

10532371_895893583774179_3361285442050508634_nТож давайте зберемося усією дружньою компанією на березі Ріки. Поспілкуємося, посмакуємо дзями у виконанні закарпатських майстрів, наберемося нових навичок і спробуємо себе показати. У цьому турнірі перемога – не головне. Головне те, що ми зустрінемося і зможемо допомогти тим, кому це зараз дуже необхідно. Слава Україні!

  • Сергій коментує:

    Колеги, дуже хочу(хотів) потягатися в ловлі на суху, навіть вже зголосився їхати, але начальство думає інакше і посилає мене у відрядження… Але я ще не здаюсь…!!!

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин