Кубок України: фінішна пряма

Кубок України: фінішна пряма

Отже, як і було обіцяно, встановлюється остаточний перелік учасників змагань Кубка України. Станом на зараз зареєструвалося 25 спортсменів: Ящишин, Щербатий, Петруняк, Грабчук, Кусакін, Повхан, Чех, Свида, Хащевський Р., Головко І., Луцишин, Новіков, Кахез Л., Петровський Д., Швець, Мазуренко В., Бортник, Голенков, Попко, Яковченко, Мороз, Терлецький К, Гаврилко, Тищенко, Федорович.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Харіус європейський. Вартість – 2 бали

Тепер щодо харчування. Знову ж таки, я попередньо замовив в пані Марії 27 повних комплекти для таких спортсменів та гостей змагань: Ящишин, Щербатий, Петруняк, Кусакін, Повхан, Чех, Свида, Хащевський Р., Головко І., Луцишин, Новіков, Кахез Л., Соколов І., Петровський Д., Швець, Шадовскі, Бортник, Голенков, Яковченко, Волошин, Мороз, Борода, Терлецький К, Гаврилко, Степаненко, Грабчук, Тищенко. Двом учасникам (О. Попко, М. Федорович) замовлена лише субота. Богдану Цебрику замовлений запасний кулінарний комплек.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ялець у залік не йде

Нагадую усім, хто замовляє харчування, що з собою необхідно мати посуд!

IMG_8536Чимало учасників та гостей прибудуть на Опір вже з понеділка. Нагадую, що рибалити на пулах ЗАБОРОНЕНО! Чому? Все дуже просто. У нас риби не так багато, а як показала минулорічна практика, наколена риба відмовляється харчуватися. Щоб не зіпсувати змагання ані собі, ані своїм друзям – краще не ризикувати. Орієнтуймося на те, що пули розмістяться на 5-кілометрових ділянках ріки від бази у пані Марії вверх та вниз по течії. Якщо хтось хоче рибалити – це можна зробити на тому ж Опорі вище міста Сколе, а також на Стрию, який завжди чистий, на відміну від Опора.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Рибалити можна лише мушками на безбородих гачках

Організатори прибудуть на базу в середу – тоді ж розпочнеться підготовка щодо розмітки пулів. Якщо у когось є якісь запитання то прошу писати чи телефонувати:
067 672 55 80 та 095 21 21 297

Побачимося на ріці!

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин