Запрошуємо на Чемпіонат УЛН та Семінар!

Запрошуємо на Чемпіонат УЛН та Семінар!

Дорогі друзі!

Рада УЛН повідомляє, що на свято Незалежності, з 21 по 24 серпня, відбудеться одразу два заходи: чемпіонат нашої Ліги та семінар для новачків і усіх охочих вчитися мухарському мистецтву. До вашої уваги план та умови заходів.

Звертаємо увагу, що цього разу змагання відбуватимуться 4 дні: у п’ятницю ввечері, суботу зранку, неділю ввечері та в понеділок зранку. Ті члени УЛН, які вже оплатили змагання на Кубок, можуть або перенести свої внески на чемпіонат або попросити повернути кошти, або перенести їх на інші змагання в цьому році. У будь-якому випадку, своє рішення необхідно повідомити до 9 серпня у групі УЛН в ФБ. Також до 9 серпня є можливість зареєструватися на змагання іншим членам УЛН.

Внесок з учасника становить 300 гривень. Вказану суму потрібно переказати на рахунок Картка Приватбанк 5169 3600 0787 0599 (АНТОНЮК ОЛЕНА) із обов’язковим повідомленням свого прізвища.

Семінар відбуватиметься протягом суботи та неділі. Участь в семінарі безкоштовна для дітей до 18 років та членів Ліги, які змагаються. Для членів УЛН, які не змагаються, участь в семінарі також безкоштовна, однак вони можуть внести до спеціальної скриньки будь-яку суму і таким чином підтримати проект «Домівка для форелі» – усі виручені кошти підуть на закупівлю та зариблення річок. Для осіб, які не є членами УЛН, вартість семінару складає 400 гривень (реквізити вказані вище).

Учасники семінару зможуть познайомитися із базовими основами євронімфінгу (в’язання основних типів німф, монтаж снасті, техніка і тактика на воді), новітніми тенденціями у плані сухих мушок, а також відпрацювати фундаментальні навички в плані кастингу. Тобто усе те, що потрібно знати нахлистовику, який планує рибалити в карпатських горах. Із учасниками семінару займатимуться досвідчені мухарі, які залюбки поділяться своїм досвідом та знаннями.

База буде знаходитися на території Ільменського лісництва, неподалік Мислівки, проживання в наметах, харчування самостійне (ймовірний варіант спільних вечерь, наразі це питання перебуває на розгляді Ради). Кому потрібні більш комфортні умови – неподалік знаходяться два зручні готелі – Колиба (http://shandra.if.ua/) та Ведмідь (https://www.booking.com/hotel/ua/complex-medved.uk.html). Про бронювання радимо подбати заздалегідь. Змагання відбудуться на двох річках – Свічі та Мізунці. Як ми вже повідомляли раніше, учасникам, які використовуватимуть власні авто, будуть компенсовані витрати на пальне.

План-графік змагань та семінару 

Четвер, 20 серпня

Вечірка «Зустріч старих друзів»

П’ятниця, 21 серпня 

12:00 – Відкриття змагань, жеребкування, традиційна церемонія посвячення новачків регаліями УЛН (грааль, бартка, малинівка).

16:00-19:15 – перший етап змагань

Субота, 22 серпня

08:00-11:15 – другий етап змагань

13:30 – оголошення проміжного результату

14:00-19:00 – семінар

Неділя, 23 серпня 

09:00-14:00 – семінар

16:00-19:15 – третій етап змагань

Понеділок, 24 серпня

08:00-11:15 – четвертий етап змагань

14:00 – оголошення результатів, нагородження, закриття заходу.

Тож гостинно запрошуємо усіх охочих взяти участь в змаганнях та семінарі на мальовничих карпатських річках. Повірте, кілька днів в горах запам’ятаються вам на все життя – ви не пошкодуєте!

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин