Давайте до нас, на Колиму!

Давайте до нас, на Колиму!

Лосося на Колимі тепер можна ловити більше. На засіданні обласної комісії з регулювання видобутку (вилову) анадромних видів риб розглянули звернення п’яти організацій Магаданської області.

Вони стосувалися збільшення обсягів вилову кети і горбуші, переведення в резерв частини виділеного обсягу вилову по горбуші і вирішенню сетного лову на рибопромисловому ділянці Товариства мисливців і рибалок “Янський лиман-2”. За зверненням ТОВ “Тахтоямск” про виділення додаткових обсягів вилову кети вирішено додати з резерву 10 т на РПУ “р. Тахтояма”, а звернення по річці Іреть відклали до освоєння раніше визначених тут в 45 т. Підприємству запропонували перерозподілити власні обсяги на річці Іреть для більш повного освоєння.

Задоволено звернення ТОВ “Колимарибпром” виділення додаткового обсягу в 10 т вилову по кеті на РПУ “Нюклінская коса”, на прохання ФГБУ “Охотскрибвод” переведено в резерв 20 т горбуші з раніше виділених обсягів. Крім того, ТОВ “Тіхрибком” додатково виділено 3 т горбуші на рибопромисловий ділянку “Мотиклейска затока”. А ось режим промислу на ділянці “Янський лиман-2”, у зв’язку з відсутністю підходу лососів, вирішено залишити без змін. Ось такі в них пироги…

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин