Харіусовий рай. За 140 км від Львова

Харіусовий рай. За 140 км від Львова

Річка Сян – одна з найкращих у Польщі та Європі в плані риболовлі на лососевих. Ми запрошуємо вас на форель, адже Сян славиться нею. 40 сантиметрів? Ми не було б відповідальними, якби сказали, що з нами ви завжди упіймаєте рибу такого розміру. Проте ми переконані, що шанси у вас величезні. Сюди приїздять спінінгісти, але ми все ж радимо вам спробувати половити на хлистом. Річка відома своїми гігантськими харіусами, які понад усе люблять штучні мухи. Боїтеся, що не впораєтеся з важкою снастю чи не маєте обладнання? Це не проблема – ідіть до нас, ми допоможемо. З технікою впораємося, а вода покаже найкращі місця. 

Ми не гарантуємо, що денна поїздка на форель та харіуса неодмінно принесе вас солідні результати. Слід пам’ятати, що форель – риба, до ловлі якої слід підходити ретельно.  Харіус так само не завжди цікавиться однією мухою – треба шукати і експериментувати. Але наші гіди систематично ловлять прекрасні екземпляри. Вони знають коли, як і на що ловити. Окрім форелі та харіуса можна половити голавля. Поміркуйте також про те, що Бескиди – прекрасне місце для тих, хто хоче відпочити всією сімє’ю.

Одним з найвідоміших гідів річки Сян є Марцін Бобола. Ось що він про себе розповідає. «Друзі жартують, що нахлистову бацилу я підхопив під час народження. Можна сказати, що я ловлю рибу завжди. Як і більшість моїх колег, ми починали з простих снастей, але згодом я перейшов на спінінг і нахлист. Лососевих я ловив по всьому світі. Бував в Скандинавії, Росії, на Балканах, Новій Зеландії. Але є таке поняття як «дім». Тут я почуваюся по-справжньому щасливим. Тому всім, хто хоче потрапити в харіусів рай, я запрошую на Сян – одну з найкращих річок в Європі. Це ідеальна річка як для початківців, так і для професіоналів. Тут нема глибоких ям і бурхливої течії, річку можна перейти вбрід. Риба у нас велика – харіус та форель в районі 50 сантиметрів – не рідкість. Вони регулярно потрапляють до підсаків нахлистовиків. Тож я сердечно запрошую вас відвідати цю несамовиту річку».

 

 

  • Олегыч коментує:

    Макс привет. А кто на фотографии в очках? Как зовут парня

  • rostyslav коментує:

    Вітання! Дозволю собі відповісти замість Макса. Це Марцін Бобола – той гід, про якого йдуеться в статті

  • Олегыч коментує:

    Ну тогда передавайте ему привет из Киева от меня. Мы с ним вместе рыбу ловили на речке Белая в Ямало Ненецком автономном

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин