Увага, КОНКУРС закінчився!

Увага, КОНКУРС закінчився!

Сьогодні друга частина нашого конкурсу. Переможець, який найшвидше розгадає три запитання від Forel отримає ексклюзивний приз – абсолютно новий натуральний даббінг (його ще навіть нема у продажу) від компанії Strike. На власний розсуд переможець зможе вибрати собі один з 11 кольорів даббінгу: оранжевий, зелений, коричневий, бежевий, червоний, темнооливковий, сірий, аквамарин, оливковий, а також темнобежевий та світлозелений.

Отже, запитання: 

1: На одному з рибних заводів відкрили спеціальний навчальний заклад для маленьких лососів. У ролі вчителів до цієї школи запросили кількох крупних форельок. Вони займають місця «біля дошки», точніше, у великій клітці, що розташована під водою, у центрі круглого басейну. Увага запитання: чому навчають маленьких лососів у цій школі?

2: Японія відома своїми незвичними стандартами якості. Наприклад, форель відповідає найвищому рівню, а короп – найнижчому. Скажіть, рівню чого відповідають ці риби?

3: Символ американського штату Невада – синій птах, через постійне бажання схопити удачу за хвіст. Не рідко спостерігається і те, що удача часто вислизає у мешканців цього штату з рук, наче ВОНА. У підсумку, все ж ти відчуваєш себе постриженим бараном, можливо тому, що вівця – офіційна тварина штату. Яке слово ми замінили на ВОНА?

Відповіді:

1. Вони вчаться плавати. В центрі басейну, де розташована клітка з фореллю дуже сильна течія. Хто не навчиться плавати, той і потрпиться до рота форелі.

2. Рівень чистоти води. Форель живе в найчистішій воді, короп може жити в найбруднішій.

3. форель – офіційна риба Невади. Форель часто вислизає з рук.

Переможцем оголошується Макс, який дав три правильні відповіді. Вітаємо!

  • Степан коментує:

    1: розмноження
    2: Ікра
    3: риба

  • vanka коментує:

    3. лосось

  • Дарт Палпатінович Вейдер коментує:

    1. долати перешкоди
    2. рівню вмісту радіоактивного цезію
    3. ягідка

    • rostyslav коментує:

      зачьот) на жаль, не вірно, але зачьот)))

  • Мухлюк коментує:

    1 короче не знаю як то написати, але маленькі лососята пиздячать за крупною форелью, а та в свою чергу ахуенно може вказати дорогу як чкурнути з басейну
    2 Падлюки роблять з них акуэнні суши, японець без суші як риба без води, а коропа вони вміють тілько на Ютубі показувати, щоб славьяни в ахує були, як 35 кільовий японець їбеться з 40 кільовим карпом. Якудзи мать їх!
    3 Лосось!

  • rostyslav коментує:

    Думаєм далі!!!

  • vanka коментує:

    2. форель гарніша ніж карп,або у форелі більша кількість лейкоцитів
    3. лосось Кларка

  • maks коментує:

    1. Навчитися відчувати небезпеку
    2. думаю, тут йдеться про рівень якості щодо вживання риби у сирому вигляді. Форель має менше паразитів ніж карп.
    3. пташка

  • rostyslav коментує:

    Ось відповіді від Ганни, на жаль, вона не може чомусь сама додати коментар:

    1. триматися купи
    2. форель гарніша ніж карп, або в неї більша кількість лейкоцитів
    3. лосось кларка

  • rostyslav коментує:

    Оскільки питання, як виявилося, стали трохи заскладними, то, мабуть, доведеться дати кілька підказок. По першому запитанні – поміркуйте, що мають навчитися робити насамперед маленькі лососі і чим для них є велика форель?
    По другому – поміркуйте, в яких умовах живе форель і в яких короп. Нарешті, третє – блог у нас нахлистовий, тому відповідь має бути пов”язана з тим, що ми робимо. Сподіваюся, підказки вам допоможуть)

  • Genadikus коментує:

    1. Не боятись форелі
    2. Рівень утримання
    3. Муха

  • maks коментує:

    1. Навчитися їсти
    2. може йдеться про чистоту. Форель виростає у чистій воді, а карп не обовязково. Відповідно смакові якості риби у форелі набагато вищого гатунку ніж у карпа.
    3. Риба

  • vanka коментує:

    1. полювати
    3. вода

  • maks коментує:

    спроба №3
    1. плавати
    3. риба – форель (официальный символ этого штата США — синяя птица, официальная рыба — форель, а официальное животное — овца. ) УХ… якщо це не правильно.. то я здаюсь цілком

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин