Увага: конкурс закінчився!

Увага: конкурс закінчився!

Сьогодні четверта та остання частина нашого конкурсу. Переможець, який найшвидше розгадає три запитання від Forel отримає ексклюзивний приз від компанії Strike – пластикові пропелери для стрімерів ActionDiscs, призначені для отримання органічних, не ритмічних дій і вібрацій від вашої мушки. Використовуючи їх у вас буде набагато більше покльовок, а в підсумку зловите більше риби. ActionDiscs разширює ефективності вашої приманки і більше приваблює рибу. В упаковці 12 штук.

Використовувати таку річ доволі просто. Вона кріпиться до повідка перед будь-яким стрімером і своїми рухами приваблює щуку чи крупного окуня. Переглянути пропелери у дії можна за цим посиланням:

Запитання до вашої уваги!

1: Лосось по-французьски — «сомон». Монахам середньовічної Франції дорікали, що лосося вони згадують частіше, аніж ІКСА. Назвіть ІКСА.

2: Зараз нерідко контролюють якість води за допомогою риб: в річку опускають спеціальний садок з фореллю і стежать за її самопочуттям. Якщо риби плавають догори дриґом – значить забруднення води перевищує певну межу (логічно, ге?). Цей спосіб має і свої недоліки: його неможливо автоматизувати, адже риби реагували тільки на граничне забруднення, та й риб не напасешся. Однак у Німеччині зуміли усунути ці недоліки, використавши замість форелі щук з одної з африканських річок. Спробуйте здогадатися, якою є особливість цих щук і як це дозволяє вченим контролювати забруднення води?

3. Ірландський міфічний герой Кухулін виконував цей прийом так: метав спис у ворога ногою, стоячи у воді (самого списа видно не було). За іншою версією цей прийом – це щось на зразок стрибків з жердиною, де спис виконує роль жердини. Можна сказати, що на цей прийом чекає ведмідь, що стоїть у воді, на картині Роберта Бейтмана. Назвіть цей прийом двома словами.

Переможцем оголошено Gennadicusa який з другої спроби дав три правильні відповіді! Вітаємо!

  • hudz коментує:

    1.Монарх
    2.Вони змінюють колір як хамелеони
    3.Полювання з острогою
    хай невірно зате перший

  • maks коментує:

    1. Бог
    2. Часто нерестяться і потребують менше кисню
    3. Стрибок/хід лосося

  • Gennadikus коментує:

    1. Син Божий
    2. Щука видає електричні імпульси, частота яких змінюється залежно від забруднення.
    3. Стрибок лосося

  • Gennadikus коментує:

    спроба 2
    1. Соломон
    2. Щука видає електричні імпульси, частота яких змінюється залежно від забруднення.
    3. Стрибок лосося

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин