Наша людина в рибохороні?

Наша людина в рибохороні?

«1 жовтня 2012 року відбулися збори Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Львівській області, на яких перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації – Матолич Б.М. офіційно представив колективу Львівдержрибоохорони нового керівника – Кравця Леоніда Миколайовича» (на фото).

Таким лаконічним було повідомлення на офіційному сайті рибохорони Львівщини, яке мало що нам могло сказати чи допомогти. Але вчора у мене відбулася доволі цікава телефонна розмова.
Мій давній товариш Тимур Бедернічек – фанатичний еколог, який хоч рибу і не ловить, але постійно нагружав всі існуючі інстанції на браконьєрські рейди по річках та озерах, перед Новим роком шниряв по закамарках, шукаючи незаконно зрубані ялинки і навіть їздив на Японське море рятувати дельфінів.
Словом, всього себе він вже давно посвятив охороні природи, наша людина. І от дзвонить він мені і каже: «Вітаю, чувак! Нарешті рибоохорону очолила людина, яка буде реально боротися з браконьєрами. Я сам не раз з ним виїжджав в рейди, він в кабінеті не сидітиме.
До речі, я з ним і про вас, нахлистовиків, говорив. Його це дуже зацікавило, він хоче сконтактуватися з вами і співпрацювати. Йому можна вірити – сильний дядько». Ось така розмова відбулася. Щось схоже у нас було і з Комаром, якщо пригадуєте. То якими будуть пропозиції?

  • Antakarana коментує:

    Пропозиція єдина-підтримати. Є любов до довкілля, людей, нахлистовиків, які теж піклуються природою. До зустричі.

  • funivan коментує:

    Підтримую перший коментар. Любов переможе все 😉

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин