Час оновлювати флай-бокси!

Час оновлювати флай-бокси!

Зима це час, коли на ріці особливо не розгуляєшся. Як правило, саме в такий період, нахлистовики люблять перекладати мушки з одної коробки в іншу, переставляти, перекручувати, формувати ряди по класах та типах мушок, кольорах, розмірах головок тощо. Але ж і флай-бокси – це речі не вічні. То під дощ попадете з нею, то пінка починає відриватися, то десь і тріщина з’явилася. Якщо ваш старий флай-бокс своє вже відпрацював, час його змінювати.

Інтернет-магазин fly-fishing.com.ua пропонує нові, високоякісні, коробочки для мушок за доступними цінами. В принципі, вибір на складі досить немалий, але з новинок можна відзначити два флай-бокси виробництва компанії Strike.
Перша (CP Swingleaf) відрізняється від інших тим, що відкривається як двері у спортивній машині. У таку коробочку з пінкою з вирізами влізе добрих півтисячі мушок. Якщо гачки без борідки, то пінка служитиме довго, адже мушки не зачіплятимуться за пінку і не шкодитимуть її. Ціна такої коробки – 90 гривень.
Другу (Waterproof Fly Box CL) можна використовувати як коробочку для перевірених, улюблених та уловистих мух, скажімо, для нахлистових змагань. Завдяки прозорій кришці можна швидко знайти те, що потрібно. Придбати її можна також за 90 гривень.
З-поміж інших елементів нахлистової екіпіровки та товарів для мухов’язання з сезонною знижкою, можна відзначити бавовняні та мікрофіброві бейсболки від фірми Kola Salmon (усього за 50 гривень), органайзери для інструментів та матеріалів, повністю готовий до використання нахлистовий набір для початківців від Strike, гачки від компанії Tiemco, цілий ряд люрексів та шовків від Uni, кілька нових шнурів, а також інтермедійний прозорий полілідер від Strike. Детальніше ознайомитися з новинками та сезонними знижками на товари можна тут: http://fly-fishing.com.ua/shop/

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин