Fly Fishing Digest: А що у них?

Fly Fishing Digest: А що у них?

Блог розпочинає вести нову рубрику «А що у них?». У ній ми будемо робити огляд цікавих подій, що відбуваються в усьому світі і описані в нахлистових блогах. Рубрика буде з’являтися на нашому ресурсі щовівторка.

ПЛОТАМИ ПО «БЛАГОРОДНОМУ ОЛЕНЮ»За словами нашого читача з Едмонтона Ніка Слівканича на річках зараз стоїть лід, тому можна припустити, що ця мандрівка відбулася раніше, але описана зараз.
Дейв і Амелія Єнсен полюбляють сплавлятися на плотах по красивих річках і ловити форель. Інколи до них приєднуються інші приятелі. З погодою їм пощастило, а ще недавно, вони потрапили під сильний дощ і отримали порцію не надто приємних вражень. Цей сплав відбувався на річці Ред-Дір (в перекладі «Благородний олень»).

 

ВСІМ КАТКАМ КАТКА
Автор цього блогу познайомився в мережі з милою дівчиною з Чехії. Як і годиться, їхня розмова зав’язалася не на тему «А скільки тобі років?» і «А в тебе є пірсінг?» і так далі, а на тему нахлисту. Власне, судячи зі всього Катку Сваґрову не цікавлять ні пірсінги, ні квіточки, ні інші дівочі атрибути. Вона ловить щуку, судака та форель в околицях Праги. Правда, іноді змушена дописувати дисертацію. Автор блогу каже, що як слід виговоритися вони не змогли через мовний бар’єр, але все одно один одного зрозуміли і домовилися про зустріч… Як романтично.

НА -14 КРАЩЕ БЕЗ БОРОДИМетт Сміт вирішив знайти трішки пригод на свою канадську дупу і пішов на річку в 14-градусний мороз. «Не так вже часто вдається погуляти в таку погоду і зробити пару пейзажних фото» – каже він. «Дні, які починаються з 14-градусного морозу рідко коли закінчуються плюсом. Тому доводиться, як правило, зменшувати свої потреби. На диво, це був доволі продуктивний день на воді. Він був наповнений духом товариства, обмерзлих берегів ріки, форелі і мошок на 24-му розмірі, які дрейфували в повітрі. Рибу ми не ловили. Нема сенсу її ловити, коли температура -14. Так само не варто було виходити на річку з бородою».

Далі буде…

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин