Знайомтеся! RITE Bobbin

Знайомтеся! RITE Bobbin

2Інтернет-магазин flyfishing.com.ua поповнився черговим ексклюзивним виробом – низкою котушкотримачів від американського виробника. Мова йде про фірму RITE Bobbin (кого цікавить детальніша інформація про цю компанію – прошу на їхній сайт www.ritebobbin.com).  

Видовження трубка тримача виготовлена з високоякісної хірургічної сталі з 2,5-дюймовою вставкою-трубкою малого діаметру. Розбірний катушкотримач зі спеціальною системою регулювання натягу нитки із навантаженням від 2 до 16 унцій.

Ідеальний під час в’язання мух на довгих гачках і при роботі з оленячих хутром. Для вкладки котушки нитки слід розкрутити хрестоподібний капелюшок гвинта катушкотримача проти годинникової стрілки, зняти торцеву вставку, надіти на вісь котушку і закрутити. Для м’якого натягу нитки пластикові шайби рекомендується розмістити з обох сторін котушки. Ці бобінотримачі дозволяють використовувати котушки стандартного розміру більшості світових виробників.

http://vimeo.com/20937751

Ціна таких котушкотримачів в Інтернет-магазині від 210 до 355 гривень, залежно від моделі. За якісний продукт таких грошей не шкода. Замовити американські котушкотримачі можна тут: http://fly-fishing.com.ua/index.php?route=product/product&path=9_89&product_id=4957
134568

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин