Дунаєць, Кубок і просто для душі

Дунаєць, Кубок і просто для душі

OLYMPUS DIGITAL CAMERAНарешті я закінчив роботу над новим флай-боксом, де зібрані німфи на безбородих гачках.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAПоловина коробки – це ред-таги з дрібним червоним хвостиком – такі, судячи з фото, добре працюють на Дунайці.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAІнша половина – це фезентейли та шоколадки. Фезентейли зроблені у трьох варіантах: натуральні, оливкові та оранжеві.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAОдну лінійку фезентейлів я зробив дуже важкими з 5-міліметровими вольфрамовими головками.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAШоколадки звичайні і ще одна категорія – це чорні німфи. Всі мухи об”єднує торакс з даббінгу Fine Diamond Black.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAЯ просто в захваті від цього сібаївського продукту. Ним зручно користуватися, а окрім цього в воді і на світлі він змінює забарвлення, стає чорно-зеленим, схожим на яскравого павича.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAЯ переконаний, що риба оцінить цей даббінг.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAОкрім німф, я трохи побавився зі стрімерами. Можливо, щось вдасться зловити на нових вуліків – чорних та оливкових.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAТрохи доповнив також флай-бокс з сухими мухами. Ну, тепер можна сказати, що коробки готові до нових випробувань.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAДо речі, невдовзі зможемо збиратися і разом шось вигадувати. Успіхів!

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин