“Гуманітарка” з Канади

“Гуманітарка” з Канади

919482_10152864561820341_396748324_oНік Слівканич має не лише українське коріння і український прапор на жилеті. Він навіть дуже непогано знає українську мову і написав листа, байдуже, що з дрібними помилками.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAНасправді, було дуже приємно читати ці рядки з-за океану від людини, яка просто заходить на блог. Власне, тоді Нік й запропонував вислати до Львова деякі свої мушки, щоб їх протестувати в карпатівських річках. Отже, пропоную вашій увазі канадські мухи від Ніка Слівканича. Усього їх прийшло 24.
Почнемо з хробаків – по класифікації Ніка вони називаються вормси з Сан-Хуана…
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Як видно, вони дуже відрізняються від польських варіантів, які робляться з презервативів. Власне, їхня особливість – це простота.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAЖуки, звісно, будуть працювати. Тобто на останній рибалці я спробував одного, одразу ж зловив невеличного голавлика. Мають і більші брати. Нік пише, що в Альберті (канадська провінція з центром в Едмонтоні) саме жуки є найуніверсальнішими мухами. Цікаво, чи у нас хтось ловив на жука щось крім голавля чи верховодки? В Австрії на жуків добре ловилася райдужка…OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAНема жодних сумнівів у тому, що й ці сухарики цілком робочі. Навіть описувати сенсу нема – і так все видно. Гарна робота.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAА от щодо таких типів мушок я не впевнений. Власне, мова тут не йде про типи, а саме про підбір кольорів. По суті, у мене й нема німф сірого кольору. Хоча, вони повинні працювати, головне знайти час та місце. Можливо, у когось інші думки?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAЦя німфочка ніби теж цілком робоча. Як на мене, то її ефективність виросте в невеликих річках навесні та восени. Заперечення?  OLYMPUS DIGITAL CAMERAФезентейли вони і в Канаді фезентейли. Цікавий варіант з торраксом. Він зроблений, якщо я не помиляюся, з монтажної нитки. Досить цікава точка атака, напевно, нічим не гірша за яскраві даббінги аналогічних кольорів.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAНа “мідних Іванів” я не ловив. Тому не знаю наскільки вони ефективні у наших краях. Може у когось є досвід щодо таких типів мушок?OLYMPUS DIGITAL CAMERAНаостанок я ще раз дякую Ніку за його роботу. Тримайся! Про результати тестів будеш дізнаватися першим 🙂

  • hudz коментує:

    Ростик, чекаэмо деталізованих результатів випробувань! Час, розмір, стать 😉
    Мідні Івани 🙂 і Брассі дуже популярні мухи в Пн Америці, але особисто у мене теж завжди викликали недовіру і тому не в”язались.

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин