Wapsi в студію!

Wapsi в студію!

Подолавши усі труднощі митниці та інших органів, величезний запас товару від фірми Wapsi таки прибув до Івано-Франківська. Думаю, що кожен нахлистовик знає про якість цієї продукції американської фірми. Однак у моїй колекції матеріалів, товарів Wapsi було досить мало. Власне, не залишалося нічого іншого, як замовити собі усякого добра з інтернет-магазину fly-fishing.com.ua і дослідити його детальніше.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAНасамперед, я звернув увагу на різного роду даббінги. Насправді, у мене є більше сотні пакетів найрізноманітнішого даббінгу від найрізноманітніших фірм. Правда, найбільше користуюся лише деякими – яскраво-помаранчевими, натуральними сірими та чорними, іноді натуральними зеленими та коричневими. Вже не раз стикався з тим, що нахлистовики-початківці мають проблеми з даббінгами, мовляв, з чого зв”язати хоча б ту ж “шоколадку”? За оригінальною легендою, її слід робити з даббінгу суперфайн махоґані, а такого у нас не знайдеш.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAТепер це не проблема – Wapsi має таку продукцію і купити її в Україні можна за невеликі гроші. Окрім цього суперфайну (шоколадок мало не буває), я замовив собі таку ж продукцію червоного кольору – пригодиться, а також різних даббінгів, призначених для в”язання різних одноденок – від німф до сухих.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAЩе мене зацікавили різні синелі – є для вулі-баггерів, є для виготовлення мухи Сан Хуан Ворм (це дуже простий хробак, недавно мені такого з Канади прислали), а ще є мікросинель для мокрих мух. Наразі я залишив цю продукцію на потім, до мокряків у мене особлвиий пієтет.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAДосить довга лінійка у Wapsi різного роду пряж, для виготовлення сухих парашутів. Переважно, для цього використовуються білі та зелені пряжі, але й помаранчева, думаю, теж не зашкодить.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAА особливо мене вразили пакетики з CDC, яких я замовив 8 штук. Що тут говорити – пір”ячка просто фантастичні. У роботі м”які та слухняні, думаю, рибі вони теж сподобаються.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAНе знаю, правда, що робити з червоним CDC, але усі інші перевірені і робочі. Як на мене, то вони точно кращі за аналогічну продукцію від Hends і складуть серйозну конкуренцію Orvis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAВід слів до діла. Часу багато не було, тож я трішки пов”язав – зробив дві фантазійні сухі мухи, одна з яких скидається на емерджера з вершинкою із білим CDC, одного ред-тага за рецептом Діми Петруняка і дві мої улюблені осінні німфи – сирітки. OLYMPUS DIGITAL CAMERAЯ їх так назвав через жалюгідний вигляд. Справа в тому, що в ідеалі вони мають бути зв”язані на гачках типу TMC 100 (у моєму випадку це безбороді гачки від Strike) №14-16.  Головка мідна латунна, але тьмяна. Причини я ще не з”ясував, але харіус віддає перевагу саме тьмяній голівці. Тіло – натуральний даббінг з білки від Wapsi сірого кольору, ідентичний даббінг помаранчевого кольору має йти на торракс.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAАле мене зацікавив оранжевий Antron-даббінг – у мене враження, що у воді він буде пульсувати. Правда, за результат не можу ручатися – перевірю, скажу.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAУ будь-якому випадку, сирітка – одна з кращих імітацій волохокрильця для харіуса восени.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAРед-таг я зробив з сегментів пера павича, знову ж таки від Wapsi. Уже давно шукаю хороші, якісні і міцні пера павича, які б не рвалися. Схоже, знайшов. До слова, парашут виконаний з оранжевого антрону, перевірю, як він себе поводить на воді.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAА трохи згодом знайду час для перевірки синелей – вулі-багери, марч-брауни і сан-хуанські хробаки. Побачимося!

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин