Муха VovKing CDC Dun-Tun

Муха VovKing CDC Dun-Tun

Ексклюзивно для наших читачів діджей Вовкінг зв”язав свою коронну мушку VovKing CDC Dun-Tun. Чесно кажучи, по різних каталогах ми її не шукали, не факт, що така взагалі існує в них. Тим не менше, це одна з найулюбленіших мушок форелі і харіуса в краях Володі. В”яжеться вона не просто, чесно кажучи, для початківців можна щось інше придумати. Мушка потребує специфічної техніки виконання, з чим ми зараз вас і познайомимо.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAОтже, для цієї мушки треба гачок №16 для сухариків, монтажна нитка Hends Synton, мікрофібретц на хвостик, даббінг SLF з білки rusty brown і gray natural, два пера cdc blue dun і два пера cdc tun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Обмотавши гачок ниткою прив”язуємо дві волосини мікрофібретц і розводимо їх у сторони. На тіло наносимо іржавий даббінг і йдемо до торакса.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAТепер беремо два “блакитні” пера і витягуємо їх за кінчики, утворюючи крило мушки. Воно має закінчуватися там, де закінчується тіло.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Після цього беремо залишки від цих пер і общипуємо борідки. Їх можна підрізати. По довжині крила закріпляємо їх ниткою. Це додає об”єму і кращу видимість на воді.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAПісля цього треба провести доволі складу процедуру – розщепити нитку. Саме тому слід користуватися вище названим продуктом від чехів. Якщо вже нема такої нитки, тоді робимо звичайну петлю. На одну сторону петлі наносимо сірий даббінг.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAТепер беремо два пера cdc tun. Відводимо борідки убік і щипаємо їх. Оскільки мушки невелика, борідки можна розрізати на дві частини і накласти одну на одну. Це зекономить вам матеріали.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAТепер треба вставити борідки в петлю на даббінг і скручуємо. З отриманого йоршика формуємо ніжки.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAТепер треба акуртно це все зафіксувати лаком. Формуємо головку і закінчуємо мушку накидними петлями або фінішним вузлом, який додатково покриваємо лаком.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Мушка гарно проявила себе в травні-червні. Чудово плаває і завдяки поєднанню сірого та блакитного кольорів її добре видно на воді. Нехай щастить!

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин