Семінар в Мукачевому з інструктором Сергієм Дьомкіним

Семінар в Мукачевому з інструктором Сергієм Дьомкіним

Не можу просто так промовчати і стримувати позитивні емоції, які я отримав на цьому семінарі. Як і було заплановано семінар тримав два дні і проходив чітко по графіку. У голові дуже багато емоцій переплетених з ідеями як саме написати мій звіт про ці дні.20130511_105807Почнем тоді спочатку. Субота, о 5й ранку виїздимо з Володимиром П. на поїзді. Милуємось краєвидами. В Мукачево нас зустрічає Стьопа і відвозить до державного відпочинкового комплексу. Розклалися і йдем на місце проведення. Там вже Сергій і нахлистовики зі Сваляви і Мукачево розочали нахлистову активність.20130511_170437 20130511_105546 20130511_105518Розпочалися заняття для новачків. Я не слухав. Не тому що не поважав, а просто тому що це все чув 100 раз. Натомість взяв двуручника і кидав усе коряво і страшно. Курс для початківців закінчився і Сергій почав відразу розповідати і демонструвати спей закиди. Спершу він нагадав усім, що рік тому (у 2012р.) здавав на цьому місці екзамен на інструктора по дворукому вудилищу, тому це місце було для нього особливим. Розповідав він дуже чітко, цікаво, все що треба. Всім все було зрозуміло і просто поки учасники на взялися за діло і діла були ужасні.
20130511_170434Особисто в мене все летіло куда попало, як попало і т.д. Сергій довго мені розжовував, показував, контролював руки і так два дні. Лише на другий день, вже під завершення семінару я зміг добитися трохи вужчої петлі і відчутів, що я роблю вже дещо правильно і динамічно. Дуже багато нюансів. Вудилище, шнур, катушки, синхронні і динамічні рухи і закохане ставлення до «спей» стилю – це все що вам потрібно щоб захопитися дворуким.   20130511_105746 Ввечором першого дня ми прикольно посиділи у піцерії, прогулялися містом та  пішли спати після опівночі. На другий день був підйом о 7 ранку. Я хтів піти половити рибку, таки пішов на пару хвилин, але повернувся, бо ми мали йти снідати. Найшли гарну кав’ярню, де продавали солодощі власного виробництва. На другий день Сергій розповів нам про матеріал по різним закидам дворуким: double spey, T-snap, circle cast і ми їх практикували. Він підходив до кожного і пояснював помилки і шляхи як це подолати.20130511_105501Десь під обід Степан Чех показував як ловити на німфу і демонстративно зловив моренку. Після обіду Сергій розібрав сервісні закиди і показав що таке «хітчінг».  Я офігів від того. В двох словах це ловля на стрімер на трубці, да жилка прикріплена збоку, тоді і мушка має особливу гру у воді і може привернути увагу будь-якої риби. На прощання ми зробили фото. Подакували Сергію за чудову науку і роботу. Все вийшло гарно! Вже по дорозі додому я і Володя милувалися краєвидами, річками і думали над вилазками у цьому році. Стьопі Чеху велике спасибі за організацію, прийом і за те що він є! Спасибі всі за проведений разом час і спілкування!

Дозволю собі зробити ліричний відступ:20130511_170406Хочу так сказати, що я був у Мукачевому другий рік поспіль у цей період часу і маю таке відчуття ніби я на курорті. Місто особливе і колоритне: ріка у місті, причому чиста (а в нас під землею і тече там гівно, зате маємо Оперу), так що я навіть покупався у перший день, вулички дуже гарні і маленькі, а коріномму львівському аборигену покажи тільки бруківку і маленьків вулички і він відразу буде із прихильністю ставитися і до цього міста. Так, цигани, тут їх у уйма. Вони на возах їздять, купаються, косять траву у самому місці – це ексклюзивне щось..  О і ще запахи, тут пахне чимось вільним і курортом. Мова – тут розмовляють особливо – по-закарпатськи, цигани по-свому, багато по російськи. Тут я відчув якусь мовну свободу чи якесь розвантаження. Хоч я і люблю Львів, але тут важким грузом завжди висить і висітиме питання про мову, просто змучився від цього, а тут відпочив, говори собі як хочеш, хоч навіть угорською і тебе можуть теж зрозуміти.

Текст і фото: Макс

  • Дарт Палпатінович Вейдер коментує:

    головний Циган в цей час нудився на Зелемянці ))

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин