Чемпіонат переноситься на Опір

Чемпіонат переноситься на Опір

Шановні друзі-нахлистовики. В екстреному порядку організатори чергового чемпіонату України з нахлисту вирішили змінити місце дислокації змагань. Зважаючи на те, що річка Свіча у цю мить потерпає від Камазів, які тривожать її спокій та чистоту, готуючись до того, щоб вирубати ще шмат гір, проведення змагань неподалік Мислівки видається нереальним. На учасників чекає перманентний «мутняк». Саме тому цьогорічний чемпіонат України відбудеться на річці Опір, у Сколівському районі Львівської області.OLYMPUS DIGITAL CAMERAЯкщо хтось засмутився з цього приводу, то спробую усіх заспокоїти. На це є кілька причин.

По-перше, учасникам не доведеться матюкатися у дорозі, а потім ремонтувати свої авто. Траса чиста і рівна, ям нема. Доїзд до бази трохи гірший, але все ж кращий, аніж від Стрия до Мислівки. Та й їхати від траси до бази дві хвилини.z_8a658376По-друге, учасники зможуть вибрати оптимальний для себе варіант проживання. На базі (http://www.karpaty.info/ua/uk/lv/sk/kamyanka/hotels/karpaty/) є зручні, можна навіть сказати, комфортабельні номери по 50-70 гривень, є і трохи простіші, трикутні будиночки зі спартанськими умовами по 20 гривень. Хто хоче ставити намет – без проблем. 4 гривні з намету на території або безкоштовно за нею, на березі річки. Знову ж таки, хто хоче спати по-королівськи, то неподалік є дорогі готелі типу «Святослав» чи «Едельвейс». Кожному своє.

По-третє, на базі є приміщення для схованки від дощу, а також місця для в’язання мух. Є також озеро, де можна повправлятися у кастингу.x_76159e41По-четверте, з харчуванням не буде жодних проблем. Я не раз проживав у цих краях, і можу запевнити, що грибна юшка, яку тут готують – найкраща у світі, а коштує вона сущі копійки. Це саме стосується і всього іншого. Отже, вечеря за організаторами, а обід можна замовити або приготувати самому. Знову ж таки є вибір – їсти на базі, їсти в статусі зеленого туриста, готувати самому або сидіти на дієті.OLYMPUS DIGITAL CAMERAПо-п’яте, річка Опір дуже мальовнича і цікава для нахлистовика. Там живуть форель, харіус, райдужка, марена, голавль, єлець, подуст (пам’ятаємо про те, що ловити можна лише на гачки без борідок, рибу брати в підсак і одразу ж відпускати назад у річку). Зловити рибу там не становить проблеми навіть для початківця. Єдина проблема, це стан річки. У випадку дощу вона не буде чиститися так швидко, як Свіча, але від цього не застрахуєшся. Тому ласкаво просимо на Опір. Усі числа, дати і все інше залишається без змін. В четвер ввечері можна вже приїздити і розкладатися. Рибалити можна буде на домашньому пулі, просто біля бази. Зауважую, що річка Кам’янка, а також ріка Опір вище впадіння Кам’янки належать до заповідника, тому ловити рибу там не можна.x_0721d758Щодо логістики, то зі Львова можна буде добратися досить просто. На вокзалі сідаєте на будь-яку маршрутку що їде до Стрия. Там же пересідаєте на маршрутку до Сколе. Виходити треба на зупинці Дубина (поворот на Кам’янку). Не помиліться, у Дубині дві зупинки. Вам потрібна друга. Інший варіант – на приміському вокзалі ходять прямі маршрутки Львів – Сколе. Їдете 2,5 години до Дубини.

У цих краях дуже красиво. Я переконаний, що усім сподобається, тому не вагайтеся! Пакуйте тубуси і рюкзаки – вперед в Карпати, на чемпіонат! 

  • victor коментує:

    +++++
    река отличная, и добираться намного легче чем до Мысливки

  • Степан коментує:

    Дуже файна річка. Похожа на Ріку. Ставку треба буде на харіуса ставити…

  • rostyslav коментує:

    так і є. хоча форель там також не рідко трапляється

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин