Кубок і семінар: система проживання і харчування

Кубок і семінар: система проживання і харчування

Друзі, учора був підписаний договір між організаторами семінару Strike-2014 і державною структурою з багатьма словами, на балансі якої знаходиться база «Карпати», де житимуть учасники змагань на семінару.

IMG_4034Ситуація виглядає наступним чином. Попередньо, ми замовили 50 койкомісць у дерев’яних колибах по 5-7 ліжок в кожній. До наступного четверга ми повинні знати точну дату і час приїзду учасників на місце дислокації. Це потрібно зробити для того аби підрахувати що до чого. На жаль, в корпусі з покращеними умовами вільних місць не було. Тобто наші гості зможуть жити або в наметах або в колибах. Визначайтеся, є ще кілька днів.

IMG_3407Щодо харчування, то ми замовили три повні дні. Тобто на четвер замовлена вечеря, повна п’ятниця, повна субота, в неділю буде сніданок і обід. Ми також затвердили меню. Дозвольте вас із ним ознайомити.

Четвер (вечеря): картопля з кропом, смажена риба, овочевий салат, хліб, масло, чай.
П’ятниця (сніданок): макарони з сосисками, салат, хліб, масло, кава.
П’ятниця (обід): суп з фрикадельками, гречка, гуляш, салат, хліб, компот.
П’ятниця (вечеря): варена картопля, відбивна з курки, салат, хліб, чай.
Субота (сніданок): макарони з сосисками, салат, хліб, масло, кава.
Субота (обід): борщ, гречка, відбивна, салат, хліб, чай.
Субота (вечеря): пюре, відбивна, капуста тушена, хліб, масло, чай.
Неділя (сніданок): рис з тюфтелями, салат, хліб, масло, чай.
Неділя (обід): бульйон, гречка, відбивна куряча, салат, хліб, компот.

IMG_4036Тепер ви можете остаточно вирішити – замовляти харчування (+- 70 грн в день) чи готувати самому. Але для «семінаристів» краще замовляти, щоб не витрачати дорогоцінний час.

Наразі на семінар зареєструвалося 27 учасників: Андрій Кадиков, Владислав Осін, Віталій Мачкур, Сергій Тищенко, Дмитро Немцев, Юрій Волощук, Антон Горай, Ігор Лінинський, Віктор Михайлов, Олег Мурга, Володимир Сава, Дмитро Мунтян, Андрій Кадиков, Назар Мручок, Борис Гацко, Петро Ханас, Анатолій Криворогов, Олександр Крук, Володимир Крижанюк, Олександр  Матвійчук, Павло Лосицький, Олександр Ніколенко, Олег Мурзин, Ніна Бортник, Олег Грицило, Іван Головко, Руслан Хащевський.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAЩодо Кубку України, то станом на зараз можливі певні зміни. Не відомо, чи зможе приїхати до нас Єгор Бабич з Луганщини. Всі ми знаємо, що там зараз відбувається, тому побажаємо нашому другу якомога швидше пережити усі неприємності. Тримаємо за нього кулаки. У той же час, ймовірно, що чемпіон України Степан Чех зможе взяти участь в семінарі і в змаганнях. Отже, станом на п’ятницю, до участі в Кубку попередньо зареєструвалося 20 учасників: Ганна Савицька (Львів), Арсен Грабчук (Львів), Юрій Щербатий (Львів), Сергій Тищенко (Львів), Ростислав Ящишин (Львів), Михайло Швець (Львів), Віктор Михайлов (Одеса), Дмитро Голенков (Львів), Олександр Свида (Ужгород), Володимир Немцев (Чернівці), Олександр Міловський (Львів), Андрій Коваль  (Верхнє Синевидне – Львів), Андрій Соколов (Київ), Олег Степаненко (Львів), Габор Варга (Ужгород), Нестор Мицак (Болехів), Іван Повхан (Ужгород), Євген Федоренко (Київ), Степан Чех (Мукачево), Олександр Морозов (Київ).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAБуло б добре, якби учасники Кубку повідомили мені час і дату приїзду, а також вибір місця проживання та харчування. Це можна зробити в приватних повідомленнях на ФБ, а також на мейл: ro_ro_ro@ukr.net

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин