Чемпіонат України та семінар: важлива інформація

Чемпіонат України та семінар: важлива інформація

До змагань та семінару залишається кілька днів, тож дозвольте поділитися з вами свіжою інформацією, отриману з власного досвіду. Як відомо, база розташується на території Ільменського лісництва (48.817434, 23.816258), де є огороджена ділянка з бесідками, мангалом та столами. Місця має вистачити на всіх. Якщо ви їдете з Долини, то все просто: Вигода, Шевченкове, далі вже ліс і Свіча тече по ліву руку. Пильнуєте за великою не то зупинкою, не то колибою з великою брамою. За брамою синьо-жовтий міст. За мостом ліворуч наша база. Якщо ви їдете з іншого боку, то база знаходиться в кілометрах чотирьох від Мислівки.

IMG_8392На території лазять дикі свині і поросята, а також коні. Їх треба проганяти геть. Намети ставимо де подобається, гадаю, автомобілі також помістяться. Дрова можна буде взяти в охоронців, у них же, при потребі можна буде і зарядити техніку. Хто курить – запасайтеся сигаретами, бо в Мислівці їх не продають. Також рекомендую усім брати з собою теплий одяг. Зранку дуже-дуже холодно. Також, кожен учасник чи то змагань чи то семінару мусить мати з собою сміттєві пакети, щоб потім прибрати за собою.

P1100388Заїжджати на базу можна з обіду четверга. Тренуватися можна буде біля бази: метрів 300 вверх по течії і 200 вниз по течії. Якщо когось цікавлять смакові якості палії американської – то її можна придбати на рибнику поруч. Ціна: 130 грн за кілограм. Думаю, можете її зловити. Вона на все буде ловитися…

IMG_8371Словом, приїжджайте, готуйтеся. Якщо в когось є питання дзвоніть 067 672 55 80.

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин