Як стати членом Української Ліги Нахлисту?

Як стати членом Української Ліги Нахлисту?

Як стати членом УЛН? Для цього необхідно написати листа на пошту ukrainianflyfishingleague@gmail.com (з поміткою «Реєстрація в УЛН») у довільній формі, наприклад: «Прошу прийняти мене до Української Ліги Нахлисту». При цьому необхідно вказати прізвище та ім’я, рік народження та місто прописки. Отримавши лист-відповідь, в якому Рада Організації схвалює заявку, учасник оплачує символічний внесок (200 грн) на вказаний у листі рахунок і стає повноцінним членом УЛН.

При цьому варто наголосити, що за грубі порушення правил Організації (наприклад, порушення правила «зловив – відпусти»), учасника можуть виключити без права оскарження та повернення.

Кожен, хто отримав статус члена УЛН, зможе долучитися до офіційної групи у Facebook (UFFL): тут будуть опубліковані усі статутні документи до того моменту, поки на світ не з’явиться офіційний сайт та решта офіційних ресурсів Української Ліги Нахлисту – наразі вони знаходяться на завершальному етапі створення.

Долучайтеся до нас!

Співзасновники ГО «Українська Ліга Нахлисту»: Дмитро Петруняк, Ростислав Ящишин, Олег Степаненко, Дмитро Голенков, Андрій Скворчинський, Юрій Щербатий, Роман Яковченко.

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин