Кубок УЛН: реєстрація, проживання, харчування. Повна інформація

Кубок УЛН: реєстрація, проживання, харчування. Повна інформація

15-17 червня на річках Бистриця Наддвірнянська та Зелениця пройде перший турнір у 2018 році – Кубок Української Ліги Нахлисту. Участь у змаганнях зможуть взяти члени УЛН. Для того, щоб вступити до спортивно-екологічної організації, що має на меті розвивати нахлист, необхідно заповнити короткий формуляр. Після цього на вказану адресу ви отримаєте листа із номером рахунку, на який необхідно переказати із поміткою «Некомерційний переказ» 200 гривень – вступний внесок. Усі кошти будуть спрямовані на розвиток та організацію змагань та зариблення річок.

Якщо ви вже стали членом УЛН і бажаєте взяти участь в турнірі, необхідно оголосити про свою участь та переказати 300 гривень на рахунок 4149 4978 5376 7921 (Антонюк Олена) із поміткою «Кубок УЛН». Таким чином, ви стаєте повноцінним учасником змагань. Реєстрація триватиме до 9 червня. Увесь список учасників буде озвучений 10 червня. Жеребкування пар учасників проведе головний суддя змагань Олег Степаненко. Пари будуть озвучені перед початком етапів.

Усі учасники турніру проживають в наметовому таборі на березі річки Бистриця Наддвірнянська. Гостям, які не беруть участі в змаганнях, не потрібно оплачувати участь. Кожен має можливість замовити повноцінне триразове харчування, що почнеться в п’ятницю ввечері та завершиться в неділю в обід. Комплексна ціна харчування становить 350 гривень. Гроші необхідно переказати на картку  5168 7555 2330 3390 (Ростислав Ящишин) з поміткою «Харчування УЛН» до 9 червня, для того, щоб господарі (пан Володимир та пані Оля) мали час та можливість закупити продукти та приготувати для нас смачні страви. На відміну від минулого року, тепер порції будуть більшими. Також нагадаю, що під час змагань вживати міцний алкоголь у розумних межах можна лише під час спільної вечері. Традиційна «ударна п’янка» запланована у таборі на вечір четверга.

Ось як виглядає меню на три дні:

П’ятниця вечіря: картопля, котлета, салат, хліб, компот.

Субота сніданок: яєшня, канапки, чай, кава.

Субота обід: грибна юшка, пельмені, овочі, хліб, компот.

Субота вечеря: банош з бринзою, відбивна, салат, хліб, компот.

Неділя сніданок: яєшня, канапки, чай, кава.

Неділя обід: чанахи, вареники зі шкварками, хліб, овочі, компот.

Додаткова інформація: 067 672 55 80 та 095 21 21 297 Ростислав   

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин