Який же Кубок без спонсорів?

Який же Кубок без спонсорів?

16-18 червня цього року відбудуться чергові змагання, переможець яких повезе додому красень-кубок. Як вже повідомлялося, турнір пройде  на ріці Свіча, поблизу Мислівки. Наразі реєстрація ще не розпочалася, але нагадую, що участь спортсмена буде гарантована лише після повної оплати (300 або 400 гривень) на картку організатора (на тій же картці триває збір коштів для проекту “Домівка для форелі”).  

Наразі ж радий повідомити, що організаторам вдалося знайти спільну мову із кількома спонсорами. Так, дехто з учасників Кубка (не обов”язково переможці) отримає дуже якісні підліски ручної роботи від Sergii Dotsenko. Три на сухаря і два на німфу. Я тестував німфовий варіант, мені сподобалося. Юрій Щербатий пробував стрімений підлісок – теж задоволений. Також автор підлісків прислав трохи шкури дикої кози, парні качині пір’я та сіре сдс. Кому треба – то на змаганнях поділюся.

Також до змагань підключиться мережа магазинів “Ібіс”. Львівський магазин (вул. Лемківська 9а) стане одним із спонсорів Кубка України з нахлисту і презентує переможцям подарункові сертифікати. До речі, власники таких сертифікатів із міст, де нема магазину “Ібіс” зможуть скористатися ним через Інтернет-магазин.

Безумовно, компанія Strike!, яка є вічним спонсором усіх змагань також не залишить учасників та переможців без подарунків і призів.

Наразі ведуться перемовини із іншими потенційними спонсорами.

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин