Стартує реєстрація на Кубок!

Стартує реєстрація на Кубок!

Реєстрація на Кубок України розпочалася! Для того, щоб зареєструватися, учаснику необхідно перерахувати на картку організатора (ПриватБанк 5168 7555 2330 3390) 400 гривень. Усі зібрані кошти будуть передані на проект “Домівка для форелі”, частина буде використана на спільну вечерю, яка нам усім дуже необхідна.

У випадку, якщо учасник зареєструвався на змагання, але з будь-яких причин не приїхав на них, кошти не повертаються. Максимальна кількість учасників – 22, тому не баріться із реєстрацією. З-поміж учасників, які не встигнуть зареєструватися вчасно, буде сформована черга. Можна закидати гроші пакетом, за себе і того хлопця. У призначенні платежу слід написати: “Приватний переказ не пов”язаний із підприємницькою діяльністю”.

Нагадаю, що цьогорічні змагання пройдуть відповідно до правил FIPS-M. Питання щодо необхідності та доцільності міряння риби буде ухвалене згодом, після тестувань приладдя.

  • Тарас Дем'янів коментує:

    Доброго дня шановні рибалки. Ось чоловік видає себе серед Вас порядним, а на справді нищить безщадно рибу. Що робити з ним то вже вирішувати Вам. Але на мою думку він не має права приймати участі у змаганнях.
    Звати його Руслан Хащевський
    https://vk.com/rubalka_if?z=photo-10051335_456241458%2Fwall-10051335_65402

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин