Запрошуємо до Української Нахлистової Ліги!

Запрошуємо до Української Нахлистової Ліги!

Дорогі друзі-нахлистовики! Раді повідомити вам про створення ГО «Українська Ліга Нахлисту». Група ініціативних мухарів займалася цим проектом практично цілу весну – точилися гострі дискусії про формат, статут, завдання, мету УЛН та вирішувалися різного роду юридичні питання. Зрештою, 15 травня 2018 року у Львові було зареєстровано те, до чого український нахлист довго йшов.

Що таке УЛН і для чого вона потрібна? Насамперед, це спілка, яка об’єднує в одне ціле усіх однодумців: нахлистовиків, які цінують дружні зустрічі, змагання, семінари, фестивалі чи просто цікаві бесіди біля вогнища на березі стрімкої карпатської ріки. Це організація, що продовжить займатися зарибленням гірських річок мальком форелі та тайменя, а також боротиметься за отримання різного роду екологічних та природничих міжнародних грантів – усе для того, щоб відродити колись багату фауну наших річок. УЛН – це колектив, який знайде різні шляхи для того, щоб достукатися до місцевих мешканців і переконати їх – відпускати рибу крутіше, ніж забирати її. І, звичайно, наші змагання. Як і в багатьох європейських державах, ми готові до проведення клубних змагань (Чемпіонату, Кубку тощо), а також, у перспективі, плануємо участь в міжнародних турнірах.

Відтепер узяти участь в нахлистових змаганнях (не під егідою ФРСУ) зможуть лише дійсні члени УЛН, вступити в яку дуже просто – достатньо лише подати заявку та сплатити символічний вступний внесок. Усі кошти з вступних внесків та змагань будуть використані виключно для трьох потреб: організації турнірів і семінарів, купівлю малька цінних риб та допомога порядним лісникам і єгерям на пальне під час нересту риби.

Долучайтеся до нас!

Співзасновники ГО «Українська Ліга Нахлисту»: Дмитро Петруняк, Ростислав Ящишин, Олег Степаненко, Дмитро Голенков, Андрій Скворчинський, Юрій Щербатий, Роман Яковченко.

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин