Ігор Анісімов – володар Кубка УЛН!

Ігор Анісімов – володар Кубка УЛН!

15-17 червня пройшли дощові змагання за Кубок УЛН – найбажаніший трофей кожного нахлистовика. Попри болото, дощ, мутняк та інші перешкоди, усі змагання пройшли вчасно, без затримок та спізнень, без скандалів та ексцесів. Кожен учасник підійшов до участі та суддівства максимально відповідально та професійно.

Лише одному учаснику вдалося упіймати рибу за всі чотири етапи. Ігор Анісімов з Ужгорода показав реальну силу нахлисту, розуміння ситуації, майстерність та впевненість у своїх мухах, а вони, м’яко кажучи, доволі специфічні, на любителя. Попри це, саме на його німфи риба відгукувалася активніше, ніж на інші приманки. Тому перемога Ігоря є цілком заслуженою та справедливою. Він відловлювався найкраще у першому, другому та четвертому етапах. І тепер, щонайменше, один рік, Кубок прикрашатиме його помешкання.

Друге місце посів наш дорогий друг із Міжгір’я Михайло Шунинець, який разом з Вадимом Третьяковим подолали 70-кілометрову відстань від пункту А до пункту Б через гори… Напряму, через гори. У цьому їм допоміг позитив, добрий настрій та залізний кінь. Міша здорово відловився на Зелениці і тим самим довів, що є спортсменом дуже високого рівня. Бронза дісталася Руслану Хащевському з Рогатина, що для багатьох, очевидно, стало несподіванкою. Тим не менше, спортивний підхід до змагань, цілеспрямованість та впевненість у власних силах довела – старання обов’язково будуть винагородженні.

Щиро вітаємо переможців!

Найближчим часом на Блозі очікуйте велику кількість найрізноманітніших матеріалів із Кубку УЛН!

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин