Спонсори та маршрут: путівник нахлистовика

Спонсори та маршрут: путівник нахлистовика

Уже зовсім скоро на двох чудових річках стартує перший у 2018 році турнір – Кубок Української Ліги Нахлисту. Уже 16 учасників, які стали членами УЛН, оплатили внески та готуються до серйозних змагань. До 9 червня кожен охочий зможе подати свою кандидатуру та отримати можливість позмагатися за красень-кубок і призи від спонсорів. Цьогоріч, спонсорами змагань стануть компанія Strike! та магазин Flagman. Головні призи фондує УЛН. Більше того, учасники зможуть виграти велику кількість красивих та корисних подарунків від друзів та партнерів Української Ліги Нахлисту.

Але щоб отримати можливість показати усю свою майстерність та рівень, насамперед, учасникам необхідно добратися до місця проведення змагань.

Можливо, піратам було простіше малювати свої карти, бо в них не було фотошопу. Але, гадаю, ми всі розберемося у моїх мальовидлах. Отже, насамперед, зайдіть в гості до гуглмапсу і введіть координати  (48.540137, 24.355771). Це приблизне місце розташування нашого табору.

Добратися до табору в принципі не складно. Із Івано-Франківська до Бистриці (потрібний нам напрямок) двічі на день від автовокзалу (площа Привокзальна) ходять автобуси: о 10:50 та 15:10 (можливо, є й інші додаткові варіанти). Якщо цей час для вас не підходить, це не біда і не проблема. Із Франківська курсує безліч маршруток на Надвірну. Вони відходять практично кожних 15-20 хвилин. А вже з Надвірної варто чекати на автобус в напрямку Зеленої та Бистриці. Детальний розклад маршрутів можна дізнатися тут.

Тепер важливий момент – як не проїхати необхідну для нас зупинку. Можна тримаючи в руках телефон з GPS, але при цьому на вас не схвально дивитимуться втомлені очі місцевих мешканців. А можна насолоджуватися краєвидами – горами та мальовничою річкою Бистриця Надвірнянська. Пильнуємо, коли прибудемо до села Зелена. Це досить великий хрестоподібний населений пункт. Вийти з транспорту нам потрібно одразу за мостом, під яким зливаються дві річки.

Далі бачимо з’їзд вниз і на правий бік, сміливо йдемо туди і тримаємося правого боку. Кілька хвилин пішої ходи і ми бачимо перед собою дві галявини. Ставимо намет там, де душа забажає і поринаємо в атмосферу нахлистового товариства.

Прибути до табору слід до 12:00 п’ятниці, оскільки вже в 13:00 заплановане відкриття турніру. А фактично, приїжджати на місце можна хоч з вівторка – оргкомітет вже буде займатися підготовкою до змагань. Також важливо, щоб кожен учасник мав встановлений у своєму смартфоні програму MAPS.ME, що дасть вам можливість безболісно потрапити на необхідний пул. Також кожному учаснику слід мати з собою кулькову ручку чи олівець – для заповнення протоколів.

Нагадаю також, що програма харчування у нас стартує у вечір п’ятниці, вже після першого етапу. До цього їмо те, що з собою привеземо.

Якщо в когось є запитання щодо добирання, перебування в таборі, правил змагань тощо – дзвоніть не стидайтеся 067 672 55 80 (Ростик).  

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин