ЧЕМПІОНАТ УЛН! Реєстрація розпочалася!

ЧЕМПІОНАТ УЛН! Реєстрація розпочалася!

24-26 серпня відбудеться Чемпіонат УЛН. Змагання вперше пройдуть на двох річках – Свічі та Мізунці. Спортсмени базуватимуться у власних наметах на території Ільменського лісництва (координати: 48.817659, 23.814558. Далі через міст і ліворуч або праворуч) поблизу Мислівки. Участь у змаганнях можуть брати лише члени УЛН.

Участь у турнірі складає 300 гривень. Усі зібрані кошти підуть на організацію турніру та створення призового фонду для переможців та учасників.

Реєстрація розпочинається 1 серпня і триватиме до 20 серпня. Реєстрація вважається пройденою після переказу коштів на картку 4149 4978 5376 7921 (Антонюк Олена) з поміткою Чемпіонат УЛН. ОБОВ”ЯЗКОВО необхідно підтвердити, що це саме ви, а не хтось інший вніс ці кошти!

На території лісництва є туалет, обладнаний великий стіл під навісом, а також кілька бесідок та мангалів. Намети можна розташовувати на всій огородженій території. Кожен учасник повинен мати необхідний запас продуктів. Дрова та вода є в достатній кількості. Електрики не території табору нема, світла, відповідно, також. Наразі ведуться переговори про те, щоб зробити організоване харчування на місці, з одного великого казанка. Ведуться пошуки повара.

Регламент та правила змагань не будуть відрізнятися від кубкового турніру. Правила доступні у фейсбук-групі UFFL.

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин