Чужий!

Чужий!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAЦя риба на днях була зловлена в карпатській ріці на суху мушку одним з наших нахлистовиків. Це американський голець, він же палія, він брук траут. Ми наразі не знаємо, що з ним робити і звідки він взявся, але це живе створіння, тож заслуговує на право жити (голець відпущений). Якщо у когось є більше інформації про цю рибу, може хтось знає, звідки вона взялася – пишіть в коментарях.  IMAG0223 - копияТреба сказати, що це не єдиний випадок, коли в Карпатах нахлистовики зловили гольця. Був щонайменше один випадок, коли на мушку зловився значно більший екземпляр. Є фото, що засвідчують цей факт, однак блог не був впевненим у тому, що це потрібно публікувати. Проте автор цього фото був не проти. Так що вперше в Інтернеті – два гольці, що були зловлені в Карпатах на мушку.

  • Ваня коментує:

    Того року я теж бачив в нас гольця!!!Це було на одній із приток тересви знаю звідки він попав в річку!!!Одна людини розводить в нас форель і почав розводити і гольця якось раз так сталося що добрий десяток гольця завдовшки 10-12 см попав в річку то було 2 роки назад!!!В той момент коли я бачив його то він приблизно десь таких розмірів як і на першому фото!!!

  • rostyslav коментує:

    Дуже цікава інформація. Наш теж мабуть утік звідкісь. Але звідки наразі ніхто сказати не може. Ваня, а той чоловік розводить форель і гольця разом чи окремо?

  • Ваня коментує:

    Но це я тобі Ростік не скажу буду дома узнаю і напишу!!!Но скорше всього що ні бо я дивився голець більш прожорливий ніж флрель!!!

  • […] дати фото у повному обсязі, бо там «палилося» місце (http://www.fly-fishing.com.ua/blog/2013/05/chuzhij/). Словом, знайомтеся – це Міша. Нахлистом займатися […]

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин