Byron: швабри, мило і нахлист!

Byron: швабри, мило і нахлист!

Блог продовжує знайомити читачів з найвідомішими нахлистовими брендами.

З Америки переносимося до Альп

Компанія Byron була заснована 1-го травня 1914 Розою Росслер. В той час для створення і підтримки власного бізнесу, жінка повинна була володіти незвичайною впевненістю в собі. Саме ця риса характеру і дозволила Розі Росслер привести своє підприємство до успіху.

Початок був важким, тому що під час Першої Світової Війни компанія займалася не тільки товарами для риболовлі, а й продукцією «на кожен день», такими як мило, швабри тощо. Проте асортимент товарів для рибалок неухильно зростав.

У 1924 році Розі почав допомагати її прийомний син Карл. У 1937 році компанія значно розширилася, при цьому левова частка продукції, стосувалася саме риболовлі. Після смерті матері, в 1952 році, компанію успадкував Карл, який продовжив розширювати асортимент товарів, пускаючи значну частину на експорт. Вудилища продавалися під брендами Rossyl і ADMIRAL. Товар експортувався навіть до Австралії.

Головна мета компанії – незалежність і довірливе ставлення рибалок до її високоякісних виробів. І це набагато важливіше, ніж, наприклад, кількість товарів, що випускаються. Компанія абсолютно не залежить від сторонніх постачальників, виробляючи всі товари на власному обладнанні. Завдяки цьому асортимент компанії зростав з неймовірною швидкістю.

Компанія Byron співпрацювала з такими монстрами як Daiwa, Shimano і ABU Garcia, але припинила роботу з ними через невдоволення якістю їхньої продукції.

Власне, сам бренд Byron народився у 1988 році (до цього вона називалався Rössler).  Співпрацюючи з Віденським технічним університетом, компанія займається розробками нових технологій і продає свою продукцію уже по всій Європі, постійно перебуваючи в пошуку нових рішень для максимального задоволення вимог споживача.

Компанія пропонує на ринку цілий ряд продуктів, розроблених спеціально для певних країн:

Byron Lord Rods – Німеччина,

Mammoth Bolognese – Португалія,

Byron Gammarus Tele – Чехія,

Byron Isato Spinn – Росія.

На початку нового тисячоліття, компанія випустила серію котушок, в яку вкладено весь накопичений досвід і знання. Адже основним для Byron було і залишається прагнення надати споживачеві найкращі товари для лову риби.

Byron виготовляє вудилища для спінінгу та нахлисту і навіть проводить коропові чемпіонати. Щодо нахлисту, то фірма пропонує вудилища від 1-го до 7-го класу. Скажімо, вудку серії Titan Fly, що складається з чотирьох колін (3 чи 4 клас) можна придбати за 80 – 90 євро. А серія елітних прутів Sky коштує вже дорожче – 280 євро. Однак прутів, дорожчих за 300 євро, в асортименті комнії нема.

Те саме стосується і котушок. Бюджетна серія Titan Fly вартує всього 40 євро. А зовсім просту котушку серії Classic можна придбати за 30 євро. Найдорожчою є котушка Arthur – ціна її складає 220 євро.

Фішкою компанії є оригінальні сумки та рюкзаки, які, за рахунок детяток кишень, зможуть розмістити в собі усі можливі коробочки та пакунки. Для пересічного європейця такі речі виглядають дуже дешевими – нам же треба усе множити на 11…

 

  • hudz коментує:

    Цікавий, дивний вибір. Чи не краще б спочатку розповісти історію більш іменитих контор? Кому реально цікаво читати про історію фірми Байрон? краще про Umpqua розкажіть.

    • hudz коментує:

      але на фото – чехол від вудки для Євронімфінгу. Скільки вона коштує?

  • Дарт Палпатінович Вейдер коментує:

    я також був не в захваті від шмаття та вудок цієї хвірми. дайош Колу Салмон!

  • rostyslav коментує:

    Czech Style Nymphing
    клас 3 і 4. Ціна – 190-200 євро

    • hudz коментує:

      дякую. доволі дорого, як на таку фірму, як Байрон. але що поробиш – реалії східноєвропейського ринку :))

  • Сіськоборець коментує:

    Не знав що таке захоплення Рози Джорджем Гордоном привиде до того що швабри будуть переробляти у вудки, а шнури будуть змащувати милом. Підтримую опонента hudzя пишіть про індіанців клану Ампа, вони перші почали крутити мух з людських скальпів.

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин