Єгор – повелитель коропів :) (ОНОВЛЕНО!!!)

Єгор – повелитель коропів :) (ОНОВЛЕНО!!!)

Приємні новини до нас надійшли з Луганщини. Наш добрий друг Єгор зумів цілеспрямовано виловити на мушку більш ніж півторакілограмового коропчука! Деталі розповідає сам автор сенсації.237d11147f4d«Спроби виманити коропа тривали періодично, протягом 2-ох тижнів. Місце лову – невеликий ставок з максимальними глибинами в 2 метри; температура води 12 градусів; температура повітря 15-16 градусів, швидкість вітру 0 – 0,5 м/с; година 7:40 ранку. Якраз в цей час відбувався виліт комара-дергуна сhironomid».83c2ea4eaad8«Оснащення виглядало так: вудка Kola Salmon SF 5, короткий підлісок з крутим конусом – 0,8 м, індикатор клювання, повідець 0,16 довжиною 1,5-1,7 метра (приблизно, довше глибини лову на 50 см, щоб оснастка розташовувалася під кутом до дна), повідець розбитий на три частини кільцями, з кроком 40-50 см, від нижньої мухи. На цих кільцях розміщені відвідні повідки по 10 см з мухами. Порядок розташування мушок (знизу) – міні-ліч з латунною головкою 3 мм, мотиль зі скляного бісеру і чорний базер». 6c838d6f94c2«Закид поперек дрейфу. Проводка по дрейфу і довге, повільне волочіння мушки по дну з періодичними короткими і плавними протягуванням. Короп взяв саме на нижню муху, яка волочилася по дну. Витягав його 5-7 хвилин. На верхні ж мухи, що висять у товщі води, протягом всього часу (2-х тижнів) мені вдалося вмовити 3-х карасів на базера, а на «скляного» мотиля – карася і головня» – підсумував Єгор, з чим його і вітаємо!

Фото з сайту: fishing.lugansk.ua

Ну, і в якості бонуса просто красиве відео про карполяндію і те, як його можна зловити на мушку

А вчора Єгор продовжив свої трофейні лови. Цього разу короп на 1,4 кг. Робоча мушка – мотиль зі скляного бісера. Ще раз вітаємо Єгора і чекаємо на нові трофеї.
86bfbc0bf4c0 906e010fe843 a49225f0cda9 f756459b5a96

  • Дарт Палпатінович Вейдер коментує:

    круто! щиро вітаю! але й терпіння треба мати!

  • hudz коментує:

    Єгор, КРУТО!
    відтепер ти – авторітєт в українському карпфлайфішингу!
    а яка прозорість води?

    • Егор коментує:

      Спасибо за поздравления, ребята!
      Юра, прозрачность воды, ну так сказать, не очень чистая, но и не скажу что мутная. У дна вероятно прозрачность была не ахти.

  • otto коментує:

    Вже рекорд встановлений ,там 7 кг на 0,14 леску

  • rostyslav коментує:

    Кльово! Значить Єгору є до чого прагнути :))

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин