Нові мушки від Strike!

Нові мушки від Strike!

Буває, що в нахлистовика нема ані бажання, ані можливості, ані часу (або всього разом водночас) в”язати мушки. Тоді доводиться або “позичати” їх в товаришів, або звертатися по допомогу в магазини. Компанія Strike! пропонує новий модельний ряд різноманітних мушок від Дмитра Петруняка – досвідченого нахлистовика, який готовий поділитися своїми секретами. 

Для рибалок, які мешкають неподалік річок зі спокійною течією і полюють на головня (гоавля, клена) чи язя, незамінними будуть “жуки” – імітації хрущів чи інших великих комах, що падають з гілок дерев. Взагалі, жук – приманка універсальна. Нею можна ловити як ранньою весною, так і пізньою осінню – голавль не відмовляється від такого смаколика. Головне вгадати з розміром та кольором. До речі, буває, що голавль ловиться на жука і зимою.
1 2 3 4 5 6 7 8

Новачкам не варто лякатися кольору чи вигляду цих жуків – голавль їх оцінить. Так само, як і любителі бабців (бичків-підкамінників), імітацій яких у простому нахлистовому народі називають “скальпінами”. Вони виготовлені зі спеціальних голівок, а жало “стирчить” до верху. Форель та інші хижаки полюбляють їсти бабців, отже мають добре ловитися і на такі стрімери.

17 16 15 13 12Ніколи не в”януча класика – це вулі-багери у різних виглядах. Спробуйте половити на чорного “вуліка” з чорвою точкою. Не виключено, що той же голавль, форель, окунь чи щука зможуть проплисти повз нього. Зрештою, не варто забувати, що “вулік”, зокрема, імітує п”явку, а п”явки не лише на ноги пенсіонерам ставлять. Вони становлять серйозну складову раціону багатьох риб.
9   На завершення, варто звернути увагу на ще дві мушки. Одна з них – так звана польська в”язана німфа, історія якої вже публікувалася на блозі. Про її переваги розповідати марно – наші сусіди жити без неї не можуть.
11 А імітація хробака – це муха на всі випадки життя. Хробака їдять всі – від пічкурика до сома, залежно від розміру. Ті ж поляки постійно ловлять форель на імітацію хробаків і мають успіх.
10  Тож якщо вам потрібні свіжі мухи – звертайтеся до відповідного розділу інтернет-магазину і замовляйте те, що підходить до ваших умов. До речі, ви також можете замовити собі комплекти мушок за зниженою ціною: там і стрімери, і жуки, і мокрі, і сухі, і все, чого душа бажає. Успіхів!

Схожі записи:

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин