Семінар та Кубок. Фінішна пряма

Семінар та Кубок. Фінішна пряма

Станом на ранок понеділка до участі в семінарі Strike-2014 зареєструвалося 23 нахлистовика із різних куточків України. Будемо сподіватися, що погода на Західній Україні нормалізується і всі учасники зможуть не лише навчитися закиду та в’язанню мух, але й порибалити в карпатських річках. 

P1050015Отже, організатори чекають на приїзд таких персон: Андрій Кадиков, Владислав Осін, Віталій Мачкур, Сергій Тищенко, Дмитро Немцев, Юрій Волощук, Антон Горай, Ігор Лінинський, Віктор Михайлов, Олег Мурга, Володимир Сава, Дмитро Мунтян, Андрій Кадиков, Назар Мручок, Борис Гацко, Петро Ханас, Анатолій Криворогов, Олександр Крук, Володимир Крижанюк, Олександр  Матвійчук, Павло Лосицький, Олександр Ніколенко, Олег Мурзин.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAУ тих, хто наразі вагається, залишається буквально кілька днів аби заповнити коротеньку анкету і вислати її організаторам заходу. Цього тижня із кожним учасником буде проведено розмову аби остаточно врегулювати усі питання, дізнатися про дату приїзду тощо.

1093908_684873108209562_1311799510_oЩодо Кубку України, то тут ситуація трохи змінюється, адже не усі учасники зможуть приїхати на змагання. Зокрема, один з фаворитів, чемпіон України Степан Чех наразі не готовий гарантувати свою участь через насправді поважні причини. Звичайно, ми будемо сподіватися, що Степан таки візьме участь в турнірі, але наразі від нього нічого не залежить. Є також прохання від одного з учасників автоматично перенести час його змагань на вечір п’ятниці. Оргкомітет обговорить це прохання на місці.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAОтже, станом на понеділок, до участі в Кубку попередньо зареєструвалося 19 учасників: Ганна Савицька (Львів), Арсен Грабчук (Львів), Юрій Щербатий (Львів), Сергій Тищенко (Львів), Ростислав Ящишин (Львів), Єгор Бабіч (Красний Луч), Швець Михайло (Львів), Віктор Михайлов (Одеса), Дмитро Голенков (Львів), Олександр Свида (Ужгород), Володимир Немцев (Чернівці), Олександр Міловський (Львів), Коваль Андрій (Верхнє Синевидне – Львів), Андрій Соколов (Київ), Степаненко Олег (Львів), Габор Варга (Ужгород), Нестор Мицак (Болехів), Іван Повхан (Ужгород), Євген Федоренко (Київ). Участь мукачівця Степана Чеха наразі під питанням.

  • Rascal коментує:

    Хлопці, як у вас, на опорі, з рівнем води? Вистачить мені забродних чобіт, чи варто потурбуватись про вейдерси?

    • rostyslav коментує:

      привіт. вейдерси ніколи не бувають зайвими. все-таки в них спокійніше і надійніше. але є такі, хто літом ловить в сандалях чи іншому взутті для води і шортах. я серед них))) хоча і забродні чоботи можуть підійти. але каміння буває слизьке, тому краще вейдерси

    • Мухлюк коментує:

      Подивися минулорічні фотки, все стане ясно.

  • А.Морозов коментує:

    Я 20-й хоть и регался.

    • rostyslav коментує:

      Ок) дякую, що нагадав)

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин