І в дощ, і в вітер…

І в дощ, і в вітер…

Чергова вилазка в Карпати видалася ще важчою, аніж попередня. Цього разу вирушив в гори з двома Володимирами Судуками – одним старшим і одним молодшим. Рибалили ми на різних ріках і в різних точках, однак розговорити рибу змогли лише в одній точці – на всіх інших достукатися до харіуса було украй важко, може через зміну погоди та тискові стрибки, а може через високу воду. Як би там не було, риба «морозилася».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ховаємося від вітру

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У царстві бистрянки

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Сімейний підряд

Із тих, кого мені вдалося довести до підсака, двоє упіймалися на сухого ред-тага із фіолетовим тілом, один спокусився на хекловий варіант червоно-чорної німфи, ще один на підвісного світлофора в зелених тонах. Тобто якоїсь чіткої систематичності не простежувалося. Володя-старший під вечір упіймав харіуса на німфового ред-тага.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ред-таг наше все 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На шумних перекатах

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Захмарені горизонти ріки

Приємною була зустріч із Сашком та його сімейством. Коли вже так лило, що не залишилося сухого місця, він залишився на ріці і у підсумку, до двох яльців, додав одну форельку та двох клеників, яких упіймав на мокрого ред-тага.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Розмір риби не перевищував 25 см

А взагалі, умови для риболовлі були не надто комфортними. Ще до дощу доволі сильно вітрило, що практично унеможливлювало якісну проводку німф. Довелося користуватися послугами шнура з певними модифікаціями, якими я, чесно кажучи, не дуже задоволений. Але і така трудова мандрівка все-одно принесла чимало позитивних емоцій, особливо, вечеря під дощем.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

З одного боку добре, що вода в річках є. Можна сподіватися, що такої посухи як торік не буде. Але порівняно з попередніми сезонами, відчувається, що риби стало менше…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • Tohin коментує:

    Риби менше, бо розбавлена водою..

    • Tohin коментує:

      Але звіт кльовий, як завжди. Голвне це досвід отриманий в непростих умовах.

  • Zart коментує:

    нема риби? )

    • rostyslav коментує:

      Щось середнє між “є” і “нема”

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин