УВАГА: КОНКУРС!

УВАГА: КОНКУРС!

Як і було обіцяно, блог розпочинає низку конкурсів на призи від Інтернет-магазину fly-fishing.com.ua. Подарунки для нахлистовиків будуть корисні – це, як правило, матеріали та інструменти, які не завадять кожному з нас. Призи реальні – переможцю треба буде лише піти до відділення відповідної служби доставки і забрати свій товар, при цьому нічого доплачувати за пересилку не доведеться – усі витрати бере на себе організатор. На цьому тижні ми розіграємо шматок хутра косулі червоного кольору. 

Правила конкурсу доволі прості. Оскільки всі нахлистовики люди творчі (дизайнери, журналісти, бізнесмени, лінгвісти), тому і завдання будуть відповідні. Почнемо з інтелектуальної вікторини. Вашій увазі запропонують три запитання, які так чи інакше пов”язнані з нашими улюбленими рибками. Мабуть, буде зайвим нагадувати, що під час розгадування запитань, не слід користуватися всезнаючим гуглом та іншими пошуковими сайтами. Гадаю, що ваші мізки, якщо їх трохи напружити, і самі знайдуть правильну відповідь. Домовимось, що інтелектуальний конкурс буде розпочинатися кожного вівторка, скажімо, о 12:00. На блозі опублікуються три запитання – хто перший дасть правильні відповіді, той і стане переможцем. Кожен учасник зможе дати один варіант відповіді і залишити його в коментарях під новиною. Тож до зустрічі у вівторок!

Схожі записи:

  • Сіськоборець коментує:

    Йопта! Тож треба буде будильник ставити. Ростік уточніть розмір хутра, щоб визначитись скільки мені треба перемог для того щоб пошити собі карімат в палатку. Дякую!

    • rostyslav коментує:

      Так, шюточки в сторону. Кому не нравіцца – в конкурсі може участі не брати.

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин