Мене викликали до суду

Мене викликали до суду

Вчора ввечері мені пррийшла повістка зі Сколівського суду. Просять з”явитися туди наступного тижня о 9:30 в четвер і свідчити проти тих браконьєрів, які ми з рибінспекторами затримали поблизу розваленого моста в Крушельниці. І ото я собі думаю. Робочий день, дорога і все таке – мені ж ніхто нічого не компенсує. Це перше. Друге, я в цьому переконаний, не приїдуть самі браки. Вони “захворіють”, для прикладу. І що тоді? Я буду возитися взад-вперед, витрачати свій час і гроші, а вони положать на це діло великий болт. Тому у мене є споконвічне питання: що робити? Їхати чи не їхати? Які будуть поради, га?   

Схожі записи:

  • maks коментує:

    Здається зробили справу гідну щоб назвати себе українцем!!!
    Не сумуй! Ми з тобою!
    Це лише початок доброго і правильного діла – БОРОТЬБИ з БРАКОНЬЄРСТВОМ!!! і приклад… Повір, що про це буде немало людей знати, хтось може і задумається…

    • hudz коментує:

      Треба їхати, браконьєри повинні знати свого ворога у лице, щоб тремтіти від жаху уже при його появі на ріці!
      А насправді – запитай хлопців з рибнадзору. Скоріш за все це всього лиш формальність.

  • Степан коментує:

    Повістку даеш в кадри на роботі. І тобі автоматом іде робочий день. Потім ідеш на суд. А після нього на рибалку ловити нових браків.

  • Andriy-skole коментує:

    Ростику…. Хто, хто, а ти такі запитання ставити немаєш. Обов’язково треба їхати. ІМХО.
    У випадку неявки браків і переносу суду пишеш заяву на ім’я суді, сідаєш у канцелярії чи у секретаря суду і даєш свідчення письмово. от і все. обов’язково тре вказати причину письмових свідчень робота, їзда і т.д., обов’язково зазначаєш щоб письмове рішення суду направили за місцем реєстрації (проживання). Робиш зареєстровану копію заяви. Твої свідчення зобовязані приянти до уваги. у випадку виправдання браків”наш суд самий гуманний суд у світі” можна подати апеляцію. якщо є бажання. і тим більше як написав Степан тобі зараховують робочий день на роботі.
    П.С. маючи свобідний оплачуваний вихідний день обов’язково у поїздку береш з собою рибацькі прибамбаси.

  • Владимир коментує:

    Ну, по-перше, обличчя його бракі вже й так знають: він же при складанні протоколів, мабуть, “засвітився”?..
    По-друге, ось така ось вона доля ловців браконьєрів!.. Але ж не можна кидати справу на половині шляху боротьби із порушниками, інакше ви їх не “спіймали”, а лише трошки налякали! Добивати, так вже до логічного кінця – вироку!!!
    І наприкінці нагадаю такий документ:
    https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/710-96-%D0%BF
    Успіхів у суді!!!

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин