Допоможемо армії?

Допоможемо армії?

A Ukrainian soldier stands guard near an APC at a checkpoint outside the city of Slaviansk

В суперечці народжується істина. Під час нещодавніх спорів на тему: етично чи не етично проводити змагання в час війни, виникла пропозиція від Андрія Скворчинського. Він пропонує перевести призовий фонд на допомогу нашій Армії. Тобто ми відмовляємося від кубків, медалів, призів тощо, а за внески будуть куплені сертифікати. Таким чином ми зможемо реально допомогти військовим. Чим більше буде учасників, тим більшою стане допомога хлопцям на Сході. Чекаю на ваші коментарі та пропозиції. 

Схожі записи:

  • Tohin коментує:

    Кльова пропозиція! Під сертифікатом ти маєш на увазі – державні облігації?
    Щось останнім часом зовсім не виникає довіри до нашої держави, я б ,як альтернативу, пропонував зібрати кошти і перерахувати на конкретний номер картки який має той же батальйон “Донбас”, або переказати кошти одному з поранених хлопців. Номери карток їхніх батьків також можна знайти.
    Тобто, щоб кошти точно дійшли до адресата, а не згубились десь в бюджетних махінаціях. Отак.

  • Рома коментує:

    Файна ідея.. Також можна на ці кошти закупити най необхідніше для підрозділів ТРО – хлопці там як кажуть голі і босі. Ні карематів ні спальників, даже обувку і камуфляж за свій кошт беруть.

  • rostyslav коментує:

    Так і зробимо. Зберемо гроші і перекажемо їх на конкретний рахунок. Вже на місці визначимо куди саме. Дякую за підтримку

  • Михайло коментує:

    Підтримую віддати гроші на армію, але краще передати провіреним волонтерам, я таких знаю:)

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин