Поганий день на рибалці кращий, аніж хороший на роботі

Поганий день на рибалці кращий, аніж хороший на роботі

Як і годиться, в четвер ввечері, після роботи, слід було кудись чкурнути, або трохи розвіятися і помочити ноги в прохолодній воді.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAМісце те самепередгірна річка, де можна половити кленика чи харіуса, що кому до вподоби. А взагалі, як на мене, це ідеальне місце для початківців, які хочуть зрозуміти специфіку нахлисту. Допоможе в цьому бистрянка та верховодка.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAЇх там просто неймовірна кількість, тому зловити більшу рибу не так вже й просто. Дрібнота просто не дає харіусу шансу, суттєво переважаючи в кількості. OLYMPUS DIGITAL CAMERAПоки Олег і Геник розкладалися, я вже стояв на перекаті. Перші п’ять проводок принесли мені п’ять бистрянок. У спробі знайти щось інше я трішки спустився до кінця перекату, де було глибше.
DSCN0166Бистрянка продовжувала ловитися на все підряд, але запеленгувати харіуса таки вдалося.
DSCN0168Я помітив, як він вискочив на підвісну муху, яка при потребі могла бути або мокрою або сухою. За кілька хвилин інший харіус стрибнув на муху на початку проводки. Щось почало смикати і в Геника, який стояв напроти мене.
DSCN0173І після енної проводки, харіус таки упіймався. Не на суху, а на зеленого бокоплава… Куди ж без нього.DSCN0172В цей же час Геник наколов свого пиря. А коли підійшов Олег, який спіймав невеличкого голавлика, я запропонував піднятися трішки вище, до іншого перекату.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAТуди ми й рушили, правда, Геник одразу ж знайшов якесь нове плесо, що принесло йому чотири харіуси. Ми ж з Олегом відбивалися від комарів та бистрянки, яка відчайдушно атакувала як німфи, так і сухі. У підсумку, нічого цікавого не зловили. DSCN0176Тоді ж вилетіли волохокрильці, які почали паруватися і залітати в носа і в вуха. Неприємне видовище, словом. DSCN0170Хлопці залишилися вгорі, я ж трохи спустився до низу і зробив кілька закидів на мокру мушку – суху вже б і так не побачив, бо темніло. Та й виходів риби помітно також не було.
DSCN0178На тихій воді мушку взяв голавлик, який і закрив четвергову програму. Це не Сян, звісно, але що поробиш. Доводиться повертатися до наших реалій. Ех…

PS Половина фоток від Gennadicus

  • Дарт Палпатінович Вейдер коментує:

    гарний виїзд! вітаю!

  • rostyslav коментує:

    Дякую. Не те щоб добре, але це все ж краще, ніж провести вечір удома

Прокоментувати
І'мя:

Емейл:

Сайт:


Отримувати оновлення


Отримувати оновлення на почту:

Архів записів

Нахлистовий магазин